Fame Story Τελικός - Αριστέα: - «Ήταν τόσο καλό. Νόμιζα ήταν playback»

«Σάρωσε» η Αριστέα - O Light δήλωσε θαυμαστής της

Η Αριστέα ερμήνευσε το «Never Enough» στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του Fame Story. Οι κριτές «μαγεύτηκαν» από τη σκηνική της παρουσία.

«Αυτό που κέρδισες εδώ είναι ότι έβαλες ερμηνεία, ψυχή, πράγματα που δεν βλέπαμε στο πρώτο live. Έβγαλες την ψυχή σου, την άφησες εκεί πάνω, την είδαμε και τη χειροκροτήσαμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος με τον Αντώνη Ρέμο να συμπληρώνει: «Είσαι ο ορισμός της εξέλιξης. Από την πρώτη ημέρα μέχρι τώρα απέδειξες τι σημαίνει να εξελίσσεσαι όταν δουλεύεις».

 


«Ήσουν μαγική φωνητικά, ερμηνευτικά, το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο. Πολλές φορές είναι never enough να μαθαίνεις πράγματα, αλλά είσαι enough, οπότε χαλάρωσε και ευχαριστήσου πόσο καλή είσαι σε όλα τα επίπεδα», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Μεγάλος θαυμαστής της Αριστέας δήλωσε ο Light: «Ήταν τόσο καλό που νόμιζα ότι είναι playback, δεν έχασες πουθενά. Ήταν τόσο καλό που θα μπορούσε να είναι σε ταινία της Disney, ήταν τόσο καλό που μας έστειλε όλους για τσάι και τέλος δεν θα ήθελα να κερδίσουν όλοι, θα ήθελα να κερδίσει η Αριστέα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top