Ετεοκλής Παύλου για Μουτίδου: «Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα;»

Το βίντεο για τα «επιθετικά αθλήματα» που ανέβασε στο YouTube

Ένα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο youtube, προβλήθηκε και συζητήθηκε στο Breakfast@Star. Σε αυτό, η ηθοποιός αναφερόταν στους γονείς που επιλέγουν για τα παιδιά τους κάποια αθλήματα, τα οποία είναι «επιθετικά» - όπως τα χαρακτήρισε-, καθώς θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο δε θα γίνουν τα αγόρια ομοφυλόφιλα.

Η Σοφία Μουτίδου δέχθηκε μήνυση για «υποκίνηση δημόσιας βίας»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλος εξέφρασαν την άποψή τους για το απόσπασμα που προβλήθηκε. «Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο κατά κάποιο τρόπο, αλλά έκανε τόσα λάθη. Είπε τόσα λάθος πράγματα. Από πού να ξεκινήσουμε; Από τα επιθετικά αθλήματα;», σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. 

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Ετεοκλής, λέγοντας: «Εγώ ξεκινάω από τον τίτλο που είναι πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας. Εμένα δε μου αρέσει αυτός ο τίτλος. Ως γονιός και ως αθλητής, έχω σοκαριστεί. Τι σημαίνει επιθετικό άθλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έβαλε σε κατηγορίες τα αθλήματα, σε επιθετικά και μη επιθετικά. Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Αν έχεις αθλητική παιδεία, αυτός ο όρος δεν μπαίνει. Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος που κάνει π.χ. πυγμαχία, δε μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα;».

Ετεοκλής Παύλου: «Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι»

«Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα. Προσβάλλεις τους αθλητές» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

«Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου; Δεν μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο και να μου λέει ότι επειδή επέλεξα να στείλω το παιδί μου στο τάδε άθλημα, είμαι ομοφοβικός», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με την άποψη του ζευγαριού διαφώνησε η Μαίρη Αργυριάδου, σημειώνοντας πως σκοπός της Σοφίας Μουτίδου με αυτό το βίντεο ήταν να μιλήσει για τα στερεοτυπικά πρότυπα.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα του Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top