Υρώ Μανέ: «Το κοινό έχει ανάγκη την κωμωδία»

Πώς της έγινε η πρόταση για την κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα»;

Δείτε τη συνέντευξη της Υρώς Μανέ και του Κώστα Κόκλα στο Breakfast@Star

Η Υρώ Μανέ πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα», η οποία κατάφερε αμέσως να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αγαπηθεί από το κοινό.

Υρώ Μανέ: Η ηλικία, η καταγωγή, ο σύζυγος και η κούκλα κόρη

Η Υρώ Μανε «κλέβει»τις εντυπώσεις ως «γιαγιά Γιαννούλα» στη νέα κωμική σειρά του Star, «Στα Σύνορα»

Η καταξιωμένη ηθοποιός ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία τη «γιαγιά Γιαννούλα», χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου στους τηλεθεατές. Για τον χρόνο που χρειάζεται η μεταμόρφωσή της σε σούπερ γιαγιά, αλλά και την αντίδραση που είχε, όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη, μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.  

Στα Σύνορα: Η μεταμόρφωση της Υρώς Μανέ σε γιαγιά Γιαννούλα

«Διαρκεί μία ώρα! Οταν με είδα πρώτη φορά στον καθρέφτη γέλασα. Η επιτυχία αυτού του ρόλου είναι να πείσεις ότι είσαι αυτή η γιαγιούλο. Κι εμείς νομίζω το καταφέραμε. Εκτός της εμφάνισης και της μεταμόρφωσης της ερμηνείας και της υποκριτικής προσέγγισης παίζει ρόλο πώς θα αποδώσει την κάθε σκηνή ο σκηνοθέτης. Εγώ, λοιπόν, για τον Βασίλη σ.σ Θωμόπουλο ήμουν σίγουρη. Είναι απαιτητικός, δοτικός, ξέρει πολύ καλά την κωμωδία και τον ρυθμό της και μου δημιούργησε ασφάλεια», τόνισε. 

Σε άλλο σημείο εξήγησε πώς της έγινε η πρόταση για το επιτυχημένο σίριαλ, που απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στις 20:50 μέσα από τη συχνότητα του Star. «Η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της σειράς "Στα Σύνορα" Βασίλη Θωμόπουλο. Συνεργαζόμασταν και την περσινή σεζόν. Στη διάρκεια των γυρισμάτων τότε μου είπε ότι έχει ένα ωραίο σενάριο στα χέρια του και έναν πολύ ωραίο porto για μένα εκείνον της γιαγιάς. Ο Βασίλης με είχε δει να ενσαρκώνω παρόμοιες ηρωίδες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας εννοώ στο θέατρο. Η πρόταση φάνηκε δελεαστική και δέχτηκα αμέσως. Μου αρέσουν οι απαιτητικοί ρόλοι», παραδέχτηκε η ηθοποιός. 

Η Υρώ Μανέ στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία NDP Photo Agency (Θωμάς Δασκαλάκης)

Η Υρώ Μανέ στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία NDP Photo Agency (Θωμάς Δασκαλάκης)

Στη συνέχεια υπογράμμισε τη σημασία που έχουν για τον κόσμο οι κωμωδίες: «Αυτό το είδος δεν είναι το ευκολότερο. Και δεν το λέω για να δηλώσω σημαντική το λέω γιατί είναι η αλήθεια. Υπάρχουν σημαντικοί ηθοποιοί που δεν τολμούν να κάνουν κωμωδία. Ο κόσμος λοιπόν μας έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει γιατί η κωμωδία φέρνει χαρά και λειτουργεί θεραπευτικά. Πάντα σε δύσκολες εποχές το κοινό έχει ανάγκη την κωμωδία. Την τελευταία δεκαετία ειδικά έχουμε περάσει δύσκολα, ο κόσμος δεν μπορεί να βγει να διασκεδάσει οπότε τι ομορφότερο από το να του φέρνεις τη χαρά και τη ψυχαγωγία στο σπίτι του; Του προσφέρεις στη στιγμή της χαλάρωσης του μία κωμωδία με την οποία ευφραίνει τη ψύχη του», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.  

Μανέ- Κόκλας: «Συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα - Έχουμε γίνει οικογένεια πια»

Η ίδια σχολίασε, επίσης, την ελληνική μυθοπλασία, η οποία έχει και φέτος δυναμική παρουσία στην τηλεόραση, λέγοντας: «Μου αρέσει που η ελληνική τηλεόραση έχει μυθοπλασία. Το θεωρώ πολύ σημαντικό Ο κόσμος δουλεύει, υπάρχει κινητικότητα».

Η Υρώ Μανέ  αποκάλυψε τέλος αν υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα της και θα ήθελε να τολμήσει: 

«Υπάρχουν πράγματα, αλλά δεν έχω κάποιον διακαή πόθο. Αν είναι να έρθουν ας έρθουν Ωραίο είναι να έχουμε σχέδια στο μυαλό και να παλεύουμε γι αυτά», εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Στα Σύνορα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top