Η έκρηξη της Καινούργιου: «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Αφήστε με!»

Προσπαθούσε να συντονίσει τη συζήτηση, χωρίς αποτέλεσμα

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου όταν προσπαθούσε να συντονίσει τη συζήτηση στο πάνελ της εκπομπής της «Super Κατερίνα», χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει επικές χυλόπιτες»

Εκείνη την ώρα, η παρουσιάστρια είχε δώσει τον λόγο Σταύρο Μπαλάσκα, προκειμένου να εξηγήσει πώς λειτουργεί του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι συνομιλητές διέκοπταν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα… την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου. «Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μη με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!», είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

«Τι “χαλάρωσε” ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Στη συνέχεια, έκοψε τη συζήτηση με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα. «Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δε γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια», είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top