«Λύγισε» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Γυρνούσα σπίτι μου και έκλαιγα»

Η εξομολόγηση για τη συναισθηματική κακοποίηση που έχει βιώσει

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη συναισθηματική κακοποίηση που έχει υποστεί στον εργασιακό της χώρο προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ελεονώρα Μελέτη: «Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση»

Αφορμή γι’ αυτή την αποκάλυψη στάθηκαν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη που μίλησε για όσα συνέβησαν σε εκείνη στην Ελένη Μενεγάκη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χωρισμός, η ψυχοθεραπεία και η αισθητική επέμβαση

 

 

«Θέλω να σταθούμε λίγο στην Ελεονώρα Μελέτη, και να συμφωνήσω στο ότι υπάρχουν “κακά παιδιά” στην ελληνική τηλεόραση. Κι εγώ έχω αισθανθεί κι έχω βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Με άγγιξε πάρα πολύ η συνέντευξη της Ελεονώρας. Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση στο ξεκίνημά μου. Προφανώς. Σίγουρα υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και άνθρωποι που δεν έχουν βρει το μέσα τους και γι’ αυτό ξεσπούν στους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτα. Εγώ τα έπαιρνα μέσα μου όλα. Γυρνούσα στο σπίτι μου και έκλαιγα. Ήμουν και πολύ μικρότερη. Αυτές οι καταστάσεις όμως, εμένα με δυνάμωσαν και δεν έφυγα από τον χώρο, συνέχισα να είμαι σε αυτόν» ανέφερε η δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση, θέλει γερό στομάχι»

 

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και λίγα λεπτά αργότερα δάκρυσε βλέποντας ένα ρεπορτάζ για ζώα, μιας και πριν λίγο καιρό «έχασε» την γάτα της, τη Suki. «Όλα τα ζώα συντροφιάς μας κάνουν ανθρώπους. Εγώ έχω 20 γάτες, είμαι γατομάνα, έχω μεγαλώσει με σκυλιά. Πριν 3 μέρες έχασα την…Να αγαπάμε τα ζώα και να τους δείχνουμε την αγάπη μας κάθε μέρα, και για τα αδέσποτα όχι μόνο αυτά που έχουμε στο σπίτι μας» ανέφερε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top