Τα παρασκήνια από την άφιξη της «Πάττυ» στο Star

Όσα έγιναν και δεν τα είδατε!

Τα παρασκήνια από την άφιξη της «Πάττυ» στο Star

Η «Πάττυ» ήρθε, χόρεψε, τραγούδησε και ξεσήκωσε τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της στην Ελλάδα. Η 16χρονη Λάουρα που ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, κατάφερε να αναστατώσει ευχάριστα όλο το κανάλι.


Από τις δυο το μεσημέρι, γονείς και παιδιά την περίμεναν στις εγκαταστάσεις του Star, ενώ με το που έφτασε στο κανάλι, οι μικροί της φίλοι ζητωκραύγαζαν ευτυχισμένοι. Όταν η Πάττυ έφτασε στο μακιγιάζ υπήρχε πολύς κόσμος συγκεντρωμένος, ενώ παρών ήταν και ο Θοδωρής Δρακάκης που την χαιρέτησε και συνομίλησαν μαζί για λίγο.


«Φύλακας άγγελος» της «Πάττυ» όλη την ώρα ήταν η μητέρα της, που διαρκώς βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό της. Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή ήταν όταν η Λάουρα βγήκε ζωντανά στην εκπομπή με τους 300 μικρούς της φίλους να ζητωκραυγάζουν στη θέα της.


Εκεί ήταν και πολλοί διάσημοι γονείς που έφεραν τα παιδάκια τους να δουν από κοντά την «Πάττυ», όπως ο Σωκράτης Αλαφούζος, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Αννίτα Ναθαναήλ. Ο Σωκράτης Αλαφούζος μάλιστα, τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του ενώ όπως είπε συγκινήθηκε γιατί ένιωσε τη χαρά της μικρής του κορούλας.Έξω από το studio, περίμεναν υπομονετικά και άλλοι γονείς, οι οποίοι παρακολουθούσαν την εκπομπή.


Μετά το τέλος της εκπομπής η «Πάττυ» δήλωσε ότι το διασκέδασε πολύ, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε για την Ιταλία.Υποσχέθηκε ωστόσο ότι θα έρθει οπωσδήποτε ξανά στην Ελλάδα,μιας και όπως είπε « Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ όμορφη χώρα».


Δείτε τι έγινε στα παρασκήνια του «Αξίζει να το Ζεις» και εσείς δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top