Φαίη Μαυραγάνη: Η πρόταση για εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση που... ναυάγησε!

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον λόγο που δεν προχώρησε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Φαίης Μαυραγάνη στην εκπομπή του Alpha

H Φαίη Μαυραγάνη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και τον Χάρη Λεμπιδάκη για την επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής Στούντιο με θέα, πλέον στον ΑΝΤ1, τα νούμερα τηλεθέασης και την άγνωστη πρόταση για τηλεοπτική επανασύνδεση με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1

Η Φαίη Μαυραγάνη πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Αυτή η εκπομπή κλείνει 10 χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε που δε μας ήξερε κανείς κι ήμασταν πολύ χαμηλά σε νούμερα, είχαμε μια έγνοια για τα νούμερα αλλά ήταν πολύ χαμηλή. Στην πορεία που αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και φτάσαμε για αρκετά χρόνια να είμαστε πρώτοι, κάποια στιγμή όταν κατεβαίναμε λίγο, ήταν αιτία για σύσκεψη! Αρχίζει και σου γίνεται όλο αυτό το πράγμα λίγο μανία, είναι καταπιεστικό κι ενοχλητικό γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά και στο πως βγαίνεις». 

Φαίη Μαυραγάνη: Ο λόγος που δεν έχει κάνει εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση

«Κάποια στιγμή όταν, μέσα στην πάροδο του χρόνου, αρχίσαμε να έχουμε κι άλλη πτώση στα νούμερα, έκανα σε μένα ένα τεστ. Λέω: "Τις μέρες που βγαίνουν τα νούμερα δε θα τα βλέπεις". Την Τετάρτη έρχομαι και κάνω... νεκροψία στα νούμερα! Δηλαδή βάζω κάτω τον οδηγό και ψάχνω να δω τι πήγε καλά και τι δεν πήγε καλά, οπότε μέχρι την Τετάρτη έχω διαλέξει κι αυτή είναι η ασφάλεια μου να μην έχω ιδέα», πρόσθεσε σε σχέση με τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. 

Η Φαίη Μαυραγάνη κι ο Νίκος Μάνεσης σε παλιότερη νυχτερινή τους εξόρμηση

Η Φαίη Μαυραγάνη κι ο Νίκος Μάνεσης σε παλιότερη νυχτερινή τους εξόρμηση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νίκος Μάνεσης - Φαίη Μαυραγάνη: Η ανάρτηση για την 20η επέτειο γάμου τους

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Πριν από πέντε χρόνια μας προσεγγίζει ένα κανάλι (σ.σ. μαζί με τον Νίκο Μάνεση) και μας λέει ότι έχει οραματιστεί να κάνουμε μαζί εκπομπή, έτσι όπως την κάναμε κι είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο του ενός, μπήκαν ανώτερες δυνάμεις και δε μας άφησαν να φύγουμε. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον ξανά φέρουν τα πράγματα μια τέτοια πρόταση και μας ενδιαφέρει και τους δύο, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε», συμπλήρωσε η Φαίη Μαυραγάνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top