Επέστρεψε η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο - Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς

Όσα είπε η μετεωρολόγος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο της είχε στις 7 Ιουνίου 2023 η Χριστίνα Σούζη. Το αυτοκίνητό της ντεραπάρισε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου

Χριστίνα Σούζη: «Άναψα λαμπάδα, θεωρώ ότι είχα Άγιο»

Τη μετεωρολόγο απεγκλώβισε από το αυτοκίνητό της ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητο του στο σημείο.

Η Χριστίνα Σούζη νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες στον Ευαγγελισμό, ενώ χρειάστηκε να κάνει και κάποια ράμματα στο πρόσωπο

Έπειτα από 15 ημέρες απουσίας, η Χριστίνα Σούζη επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης στο πόστο της και μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε τον καιρό για το επόμενο τριήμερο.

Προτού όμως ξεκινήσει, ευχαρίστησε δημόσια γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. «Να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό που νοσηλεύτηκα εκεί, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα. Όχι για εμένα μόνο, για όλους. Κάνουν τη δουλειά ο καθένας για δέκα άτομα. Επιπλέον να ευχαριστήσω την κ. Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε», είπε με χιούμορ. 

Χριστίνα Σούζη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το σοκαριστικό τροχαίο

«Όλα καλά, δόξα τον Θεό! Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και θα φύγουν όλα τα σημάδια. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, αλλά τέλος καλό όλα καλά και δε θέλω να το θυμάμαι», συμπλήρωσε η Χριστίνα Σούζη απαντώντας στην παρουσιάστρια του Πρωινό μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top