Ελίνα Παπίλα: Τέλος η εκπομπή της «Είμαστε μαζί» - Θα τη δούμε στον Λιάγκα;

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής της

Το απόγευμα της Κυριακής 18/6, η Ελίνα Παπίλα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, μιας και η εκπομπή της, «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1, έκανε φινάλε.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν εδώ και ήρθαν στο πλατό γιατί είμαστε μόνο 3 μήνες στον αέρα. Δεν είναι πάρα πολύς ο καιρός, δεν είχαμε πάρα πολύ χρόνο η αλήθεια είναι, αλλά κι όμως δείχνει πόση πολλή δουλειά έγινε σε αυτή την εκπομπή από τόσο κόσμο», είπε η Ελίνα Παπίλα στο φινάλε της εκπομπής της φανερά στεναχωρημένη.

Τέλος η συνεργασία της Παπίλα με τον ANT1

Αν και η ίδια η παρουσιάστρια είπε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις – χωρίς να διευκρινίζει με ποιους και για ποιο πρότζεκτ- το Breakfast@Star αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 19/6 ότι η Ελίνα Παπίλα δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ANT1.

«Είμαι πολύ καλά, πραγματικά. Είμαι λίγο περίεργα, αλλά όλα καλά δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά προχωράμε παρακάτω. Οι άνθρωποι από το πάνελ μιλάνε μία χαρά και ωραία. Και τους ευχαριστώ πολύ κιόλας, κάνουμε παρέα και μιλάμε κιόλας. Έχουμε εξαιρετική σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπαν στο ρεπορτάζ του Breakfast@Star, ενώ η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, μάλλον δεν τελεσφόρησε και έτσι, κατέληξαν στη λήξη του πρότζεκτ.

Όσον αφορά την πιθανή νέα συνεργασία της Ελίνας Παπίλα με τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του, το ρεπορτάζ του Breakfast τη διαψεύδει: «Η Παπίλα δε θα συνεχίσει στον ANT1».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top