Ηλίας Ψινάκης για Eurovision: «Στείλανε το παιδάκι προσκοπάκι»

«Το τραγούδι είναι αίσχος», σχολίασε μεταξύ άλλων ο γνωστός manager

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision 2023, ο Ηλίας Ψινάκης σχoλίασε το τραγούδι «What The Say» με το οποίο εκπροσώπησε ο Victor Vernicos τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό και ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Eurovision 2023: Η 2η θέση του Victor και το τεράστιο κόστος της αποστολής

«Το τραγούδι που στείλαμε στη Eurovision είναι αίσχος. Η ΕΡΤ δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει. Η επιτροπή που αποφασίζει τα τραγούδια, είναι μια γελοιότητα… Με ένα παιδάκι που το ντύσανε προσκοπάκι και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά», ανέφερε αρχικά ο γνωστός manager καλλιτεχνών.

Μαρίνα Βερνίκου: «Ο Victor είναι ευαίσθητος. Θέλουν προσοχή τα σχόλια»

Ηλίας Ψινάκης για Eurovision: «Το τραγούδι είναι αίσχος, στείλανε το παιδάκι προσκοπάκι»

Ο Ηλίας Ψινάκης «κατακεραυνώνει» την ΕΡΤ για την επιλογή της να εκπροσωπήσει ο Victor Vernicos την Ελλάδα στη Eurovision 2023

«Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνηση, ούτε η επιλογή τους, ούτε τίποτα. Εφόσον έχουν την επιλογή του Κούρτη, έναν τενόρο με ένα τρομερό τραγούδι και στείλανε το παιδάκι προσκοπάκι. Εγώ δεν είμαι ικανός να πω ποιον θα έστελνα γιατί εγώ τη μόνη φορά που ασχολήθηκα, έφερα την τρίτη θέση», πρόσθεσε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top