Νίκος Μουτσινάς: «Να μην στέλνετε δημοσιογράφους, δε θα μιλήσουμε!»

Η έκκληση του παρουσιαστή προς τις εκπομπές

Έκκληση έκανε προς όλες τις εκπομπές σήμερα μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής ζήτησε για ακόμη μια φορά από τους αρχισυντάκτες των ψυχαγωγικών εκπομπών να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και δημοσιογράφους έξω από το πλατό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του ή να ρωτάνε τους συνεργάτες του πράγματα που αφορούν τον ίδιο καθώς, όπως έχει πει πολλές φορές δε θέλει να πει τίποτα.

«Θέλω να παρακαλέσω. Να παρακαλέσω, είναι αυτό το στάδιο. Είμαι πάρα πολύ ευγενής. Έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές, να μη στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δε θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος. Δε θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες. Είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω. Καημένοι είναι, δε φταίνε. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι.

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δε θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω»

Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε, θα πείτε “δε ντρέπεστε”. Αν πούμε “φύγετε από εδώ, δε θέλουμε”, θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μη στέλνουν κανέναν δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Πραγματικά το λέω πολύ ευγενικά. Απλά, το έχω πει πάρα πολλές φορές, δε μου αρέσει να με γράφουν. Το έχω ζητήσει. Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα..

Δε βγαίνω να απαντήσω εγώ, λέω στα παιδιά “χίλια συγγνώμη” μου λένε, “¨ναι πρέπει να ρθούμε” και μετά πάνε και πιάνουν την άλλη τη κοπέλα για να της πούνε για μένα ή τα παιδιά (Alcatrash). Υπάρχει αυτή η εκπομπή αν θέλουμε να πούμε κάτι για να το πούμε. Έχουμε δυο ώρες και δεν έχουμε θέματα, δε θα γεμίζαμε την ώρα; Σας παρακαλώ, μη στέλνετε τον κόσμο να ξεροσταλιάζει απ΄ έξω» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top