Ισορροπιστής: Τι είπε για τον αποκλεισμό Light - Snik από τα MAD

«Θα τους συμβούλευα…»

Ο Ισορροπιστής τοποθετήθηκε δημόσια για το «μπλόκο» Snik και Light από τα MAD Awards. Ο γνωστός ράπερ σχολίασε στο Breakfast@Star την απόφαση να αποκλειστούν οι δύο τράπερς από το φετινό line-up, εξαιτίας του περιστατικού βίας που προκάλεσαν στην περσινή διοργάνωση.

snik light vma

MAD VMA: Οι δύο τράπερς που αποκλείστηκαν από τη μεγάλη βραδιά

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

«Αν μη τι άλλο, το να βλέπεις δύο νέα παιδιά να μη μπορούν να τα βρουν, να συνεννοηθούν και να κλείνουν ραντεβού στα βραβεία για να παίξουν ξύλο, μόνο θλίψη μου προκαλεί όλο αυτό το γεγονός», ανέφερε αρχικά ο Ισορροπιστής και πρόσθεσε: «Η βία και ο φανατισμός έχουν οδηγήσει τον κόσμο σε αυτή την κατάντια και σε απάνθρωπες συμπεριφορές. Θα τους συμβούλευα λοιπόν να προσπαθήσουν να γίνουν ταπεινοί, γιατί απευθύνονται σε κόσμο που περνάει δύσκολα».

Light VS Snik: Τι λένε οι δυο πλευρές για τη συμπλοκή τους στα MAD VMA

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ανάμεσα στους σταρς της τραπ σκηνής Snik και Light είχε προκαλέσει την κατακραυγή και το cancel από το σύνολο των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στα περσινά MAD VMA και ο αποκλεισμός τους από τη διοργάνωση ήταν ένα ενδεχόμενο που είχε συζητηθεί ήδη από το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top