Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι μία σχέση»

Μίλησε για τα προσωπικά του αλλά και για τη ζωή του μετά τον καρκίνο

«Έχει αλλάξει το πού διαθέτω τον εαυτό μου, ο τρόπος που επικοινωνώ με τους ανθρώπους, που επιτρέπω στους ανθρώπους. Έχει αλλάξει πολύ η κοσμοθεωρία μου. Πριν είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν είχα ανάγκη τους γύρω μου, έχω φτιάξει το καστράκι μου, το ελέγχω, επιλέγω αλλά αυτό είναι τόσο ανόητο και τόσο πληκτικό. Δε φοβήθηκα να ανοιχτώ. Όταν βλέπεις τον χρονικό ορίζοντα να στενεύει, λες πάμε όλα για όλα. Και στον έρωτα να κάνω άτσαλα πράγματα. Μπορεί ο τρόπος ο δικός μου να μην κουμπώνει στον άλλον. Θέλω να προγραμματίζω πια, να κάνω όνειρα, σχέδια. Αυτό έχω ανάγκη» είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Dot το Σάββατο 11/3.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι μία σχέση»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

«Εγώ ήθελα να βγάζω λεφτά για να κερνάω τους φίλους μου. Ήμουν από τα τυχερά άτομα που με πρότειναν, που με σκέφτηκαν και πώς να μην το κάνω εγώ στους άλλους; Όταν βλέπω ένα παιδί με ταλέντο πώς να μην τον προτείνω; Δε θα τον επιβάλλω αλλά θα πω "για δες τον”. Ο χρόνος δεν με αγχώνει καθόλου. Το μόνο που με αγχώνει είναι η σωματική μου επάρκεια. Για τους ασθενείς που έχουν χρόνιους πόνους είναι μια Οδύσσεια. Είναι μια στρεσογόνα διαδικασία από την στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι να δεις ότι είσαι λειτουργικός μέσα στη μέρα, που είναι ένας καθημερινός αγώνας. Κάνω ανάσες, ψυχοθεραπεία, διαλογισμό. Δε με αγχώνει η εικόνα μου» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός που είδαμε και στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Διαχειρίζομαι χρόνιους πόνους εξαιτίας των θεραπειών»

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε: «Το πιο σημαντικό που μου λείπει είναι μια σχέση. Πρέπει να διαθέτουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι, δεν έχει νόημα η ζωή. Από την λήξη της προηγούμενης σχέσης μου μέχρι τώρα… Οι άνθρωποι πρέπει να βρούνε λίγο τις ισορροπίες τους, να τοποθετηθούν. Για εμένα το στοίχημα ήταν να μην κουβαλήσω μια ακόμα ματαίωση μετά από ένα χωρισμό και μπορεί να οδηγηθώ σε λάθος σκέψεις. Μπορεί να έχεις πληγωθεί από αυτήν την σχέση και να πίστεψες ότι τα θετικά της είναι περισσότερα από τα αρνητικά της. Μπορεί να μην ισχύει και να μη σκέφτεσαι καθαρά, ειδικά μετά τον χωρισμό. Είναι εύκολο να πεις ότι εγώ δεν μπλέκω ξανά σε σχέση γιατί είναι καταστροφικό. Όχι να ξαναμπείς σε σχέση και να ξανακαταστραφείς. Η σχέση είναι και συνεργασία και θέλει δουλειά. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι, ξυπνάμε κι άλλοι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top