Η Μενεγάκη για τη νύφη που θα της φέρει ο Άγγελος: «Ο γιος μου είναι μωρό»

Η αντίδρασή της όταν άκουσε για τη νύφη που θα της φέρει

Η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε on air για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της, όταν ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος γνωρίσει επισήμως στην οικογένειά του τη μέλλουσα σύζυγό του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου ο Σπύρος Πούλης και η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» μιλώντας για τη σχέση μάνας και γιού, με αφορμή του ρόλους που υποδύονται στη σειρά, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πάντα στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου. Εσύ, βλέπεις για τον γιο σου ότι υπάρχει μία άξια νύφη;» ρώτησε ο Σπύρος Πούλης την Ελένη Μενεγάκη.

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε στον ηθοποιό: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν μπαίνω γιατί είμαι μεγαλωμένη και έχω δει τι δεν μου αρέσει να να μου κάνουν, ώστε να μην το κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο, στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ», είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον γιο της.

O Άγγελος Λάτσιος τα τελευταία δυο χρόνια έχει σχέση με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γάια, και κάνει πολλές αναρτήσεις στο Instagram με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, έχουμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει στο πλοίο με τα δυο παιδιά. Να σημιεωθεί ότι η Δωροθέα Μερκούρη ήταν ζευγάρι στο παρελθόν για πολλά χρόνια με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top