Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο παράπονο στον Γιάννη Μπέζο

«Είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη, αλλά..»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην εκπομπή «Γεια Σου» - Βίντεο Happy Day

Το πρωί της Δευτέρας (5/12) στο «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην εκπομπή «Γεια Σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δανάη Μπάρκα: Όσα είπε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Στη συνέχεια οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου σχολιάστηκαν από το πάνελ της Δανάης Μπάρκα με την ίδια να αποκαλύπτει ότι είχε κλείσει πρώτη τον καταξιωμένο ηθοποιό για συνέντευξη και παράλληλα να εκφράζει το παράπονό της που πήγε σε άλλη εκπομπή. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, θα συνεχίσει να νιώθει απέραντο θαυμασμό για το πρόσωπό του.

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι

«Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του! Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός».

Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Μπέζο: «Είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή»

Φωτογραφίες NDP - Θωμάς Δασκαλάκης - Έλλη Πουπουλίδου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top