Σασμός: Η διάσημη γυναικεία φωνή που ερμηνεύει το τραγούδι της Αργυρώς

Με θέμα το ψυχολογικό δίλημμα που βρίσκεται η ηρωίδα της σειράς

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη στο Happy Day

«Το δωμάτιο βρίζω μοιάζει άδειο φτηνό, τ΄άρωμά σου μυρίζω σε σεντόνι νωπό…», στίχοι που η καρδιά τους χτυπάει μαζί με της «Αργυρώς», που υποδύεται η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη, κι αποτυπώνουν το ψυχολογικό δίλημμα που βρίσκεται η ηρωίδα του Σασμού.

Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

Το καινούριο τραγούδι που προστίθεται στο σάουντρακ της σειράς του Alpha, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο Το δωμάτιο βρίζω, έχει γραφτεί για την «Αργυρώ» και το ερμηνεύει μοναδικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο στούντιο ερμηνεύοντας το τραγούδι της Αργυρώς

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο στούντιο ερμηνεύοντας το τραγούδι της Αργυρώς

Σε αυτή τη φάση της ζωής της, η «Αργυρώ» βιώνει μια εσωτερική ένταση, μια συναισθηματική αναστάτωση. Ο ψυχικός της κόσμος έχει γίνει «κουβάρι» την άκρη του οποίου δεν μπορεί να βρει για να το ξεμπερδέψει. Ή μάλλον μπορεί αλλά δε θέλει, αφού με κανέναν τρόπο δεν παραδέχεται στον εαυτό της ότι αγαπάει τον «Αστέρη», ότι ο «Αστέρης» είναι ο άνθρωπος της ζωής της. «Να μ' αγαπάς να μου δίνεις φτερά, Να με φιλάς σαν την πρώτη φορά, Θα σ΄αγαπώ, Όσο η θάλασσα θα είναι γαλάζια, κι όσο ο σφυγμός μου χτυπά», λέει το τραγούδι. Γιατί, αν η αγάπη αποτελείται από μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα, στην περίπτωση της «Αργυρώς» και του «Αστέρη» αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό!

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Αγκαλιά με τον Αστέρη πριν ο Σασμός ρίξει αυλαία

Πέρα από τα αντιφατικά συναισθήματα που βιώνει και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, έρχονται κι άλλες «μπόρες» στη ζωή της, αφού σε λίγο θα ξεκινήσουν τα προβλήματά της με τον «Σταύρο», τα οποία δεν ξέρουμε που θα οδηγήσουν. Σίγουρα πάντως θα φέρουν, για μια ακόμη φορά, τα πάνω-κάτω στη ζωή της.

Το τραγούδι Το δωμάτιο βρίζω θα ακούσουμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top