Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

«Ο Αστέρης θα αργήσει να μάθει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Πετρή»

Η συνέντευξη της Αργυρώς του Σασμού στο «Happy Day»

«Θα τα ξαναβρεί η Αργυρώ με τον Αστέρη;». Αυτό ρωτάνε οι περισσότεροι θαυμαστές της τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς άνοιξε την καρδιά της στο «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα: για την εξέλιξη του ρόλου της στον «Σασμό», για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη, μια σχέση που έχει περάσει και θα περάσει από σαράντα κύματα, ενώ αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή ότι «δεν είναι στα κοντινά της σχέδια ο γάμος».

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από το θάνατο του Άγγελου. Έχουν περάσει τα πάνδεινα  οι Βρουλάκηδες. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση γι αυτή την οικογένεια. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες» εξηγεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ποζάρει με ψιλόμεσο λευκό μπικίνι

Άραγε η Αργυρώ θα συγχωρέσει τον Αστέρη; «Δεν ξέρω εάν η Αργυρώ θα συγχωρήσει ποτέ τον Αστέρη. Σίγουρα είναι ο  μόνος άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται τόσο πολύ. Έχουν κοινά βιώματα και την ίδια πληγή. Την απώλεια του πατέρα, αυτό το τραύμα, σε τρυφερή ηλικία. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν μπορεί να συνδεθεί η Αργυρώ με άλλο άνθρωπο». Έχει καταλάβει ότι ο Αστέρης δεν αφαίρεσε τη ζωή του Πετρή σκόπιμα, αλλά… «κατά βάθος δε θέλει να το παραδεχτεί… Τον κατσαδιάζει, γιατί θέλει να τον βλέπει κι έχει βρει αυτόν τον τρόπο», ενώ «θα αργήσει να μάθει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Πετρή».

 

Η πιο δύσκολη στιγμή για την Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη  στον «Σασμό» ήταν όταν «η Αργυρώ έμαθε για  το θάνατο του Πετρή. Ήταν απαιτητική σκηνή. Και τη δούλευα πολύ καιρό». Το καλοκαίρι στις διακοπές  της, τη φώναζαν «Αργυρώ». «Πιο πολύ γυρνάω στο Αργυρώ παρά στο Χριστίνα».

Ως χαρακτήρας, «στρεσάρομαι εύκολα, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Τα τελευταία χρόνια δεν το επιτρέπω στον  εαυτό μου. Αντιστέκομαι. Πάθαινα κρίσεις άγχους με τη δουλειά. Προσπαθώ να το κοντρολάρω» αναφέρει. Αισθάνεται «άνετα με τον κόσμο, της δίνει χαρά»,  όπως λέει. «Θαυμαστής μου με ρώτησε στα social γιατί είχα ψυχρή συμπεριφορά απέναντί του, όταν με συνάντησε στο δρόμο. Του εξήγησα πως είμαι άνθρωπος όπως όλοι…. Με προβληματίζει όταν οι άνθρωποι θέλουν να με βλέπουν μόνο χαρούμενη. Έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές μας. Αν μια μέρα δεν  έχω κέφι, δεν μπορώ να προσποιηθώ πως είμαι καλά» υπογραμμίζει.

Όσον αφορά  στην προσωπική της ζωή…. «δεν έχω στα άμεσα σχέδιά μου τον γάμο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top