Καραμεροχαριτάτοι: Το παιχνίδι παίζεται ανήθικα

”Πέρυσι πολεμούσαν την Μενεγάκη, φέτος είναι η σειρά μας”

Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος μιλούν στην εφημερίδα το Βήμα, για τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για την πορεία και το μέλλον της εκπομπής τους. Κάνουν λόγο για ανήθικα παιχνίδια και όπως λένε το κανάλι τους καλύπτει «εκ των υστέρων».

Ο Γιώργος Καραμέρος υποστηρίζει ότι η « εκπομπή είναι καλύτερη από πέρυσι» και σχολιάζει τον ανταγωνισμό .

«Η Ελένη Μενεγάκη πέρυσι, πέρασε μια κατάσταση δύσκολη από την οποία βγήκε δυνατή και είναι μια σταθερή αξία στη ζώνη… Στο Μega γίνεται μια εκπομπή η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση, με ένα φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι που περιμένει και το παιδάκι του- να ΄ναι καλά οι άνθρωποι (..). Τα περισσότερα επιτυχημένα προγράμματα της χρονιάς παίζονται στο απέναντι κανάλι, δηλαδή σε αυτό που έχει και την εκπομπή Πρωινό mou».

Μιλώντας για την κριτική που δέχονται σχολιάζει: «πέσαμε στην κέντα των δημοσίων σχέσεων και κάποιων κριτικών, που κάνουν κριτική για την τηλεόραση μέσα από την τηλεόραση».

Ο Σπύρος Χαριτάτος συμπληρώνει ότι: «Το μερίδιο ευθύνης μας είναι το ότι δεν συμμαχήσαμε με κάποιους. Δεν πιάσαμε κολαούζους κάποιους φίλους δημοσιογράφους, δεν παραχωρήσαμε κομμάτι της προσωπικής ζωής μας. Μας ζητούσαν να δώσουμε παπαράτσι φωτογραφίες και ανά πάσα στιγμή συνεντεύξεις».

Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος κάνουν λόγο για ανήθικα παιχνίδια. «Από το καλοκαίρι υπόκειμα�� σε μια διαρκή πίεση από συναδέλφους εκπομπών και μετά εφημερίδων για να συμμετέχω ως τηλεοπτικό προϊόν σε αυτό που γίνεται», λέει ο πρώτος.

«Είμαστε δύο δημοσιογράφοι σε αυτή τη ζώνη. Πέρυσι τον πόλεμο αυτόν τον δέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη και εφέτος είναι η σειρά μας. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η αρνητική κριτική πουλάει», υποστηρίζει ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος αναφέρεται στην αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

«Το να φεύγει ένας συνεργάτης σου, να εξαφανίζεται και να τον ψάχνεις μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει δοθεί απάντηση, έστω και αν είναι προσωπικοί οι λόγοι. Και αυτό ήταν ένα πλήγμα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι φταίμε εμείς γι΄ αυτό».

Ο Γιώργος Καραμέρος απαντάει με έμμεσο τρό��ο στο εάν θα επεστρεφαν στην ενημερωτική ζώνη. "Θα ήταν τιμή μας, χωρίς αυτό να μορφοποιείται σε κάποια εκπομπή ειδικότερα".


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top