Γιατί απέλυσε τη γυμνάστριά της η Μενεγάκη

Τι δήλωσε στο STAR η Χριστίνα Πάζιου

Γιατί απέλυσε τη γυμνάστριά της η Μενεγάκη

Μετά τις μαγείρισσες η Ελένη Μενεγάκη φαίνετε ότι έβαλε στο …μάτι και τις γυμνάστριες και έτσι μέσα στις γιορτές εξαφανίστηκε ξαφνικά από την εκπομπή της η Χριστίνα Πάζιου, που την γύμναζε μέχρι πρόσφατα.

Φήμες λένε ότι αιτία για την ξαφνική λήξη της συνεργασίας ήταν η έφοδος της Σόφης Πασχάλη, επίσης γυμνάστριας, σε άλλη εκπομπή του ίδιου καναλιού. Και αυτή η παρουσία φαίνεται πως έβαλε σε δίλλημα την Ελένη, οπότε μέσα στις γιορτές την πήρε την απόφαση.

Η Χριστίνα Πάζιου πάντως μίλησε στο ΣΤΑΡ και αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για την πρόθεση της παρουσι��στριας. «Η αλήθεια είναι ότι παραμονή των Χριστουγέννων το έμαθα και εγώ», είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους.

Βέβαια πάνω στην κουβέντα ανέφερε ότι συνέβησαν κάποια γεγονότα, όπως για παράδειγμα ότι τον τελευταίο καιρό πήγαινε στο στούντιο, αλλά δεν έβγαινε το πρόγραμμά της.

«Είχαν συμβεί γεγονότα. Πήγαινα και δεν έβγαινα πέντε συνεχόμενες φορές», είπε η κοπέλα και μάλιστα ανέφερε ότι αυτό την είχε κουράσει και ότι ήθελε και η ίδια να σταματήσει.

Φήμες πάντως θέλουν τη Σόφη Πασχάλη να παίρνει τη θέση της, κάτι που η πρώην γυμνάστρια των Καραμεροχαριτάτων δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει. Εκτός και αν συμβεί ότι με τις μαγείρισσες και αντί για γυμνάστρια δούμε ...γυμναστή.

Πρώτη ανάρτηση: 05/01/2011 21.28

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top