«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Θυμήθηκε στο Cash or Trash τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα με τη Δέσποινα Μοιραράκη από το Cash or Trash

To Σάββατο στις 18:20 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το αγαπημένο πρόγραμμα του Star, Cash or Trash, με τη Δέσποινα Μοιραράκη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η γνωστή επιχειρηματίας, που από λίγο καιρό «έχασε» τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση με αφορμή όσα εξομολογήθηκε ένας από τους υποψήφιους πωλητές.

Συμπληρώνοντας όσα είπε ο συγκεκριμένος άντρας για το κίνημα Movember που συμβάλλει στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, είπε: «Θα σας συγχωρώ γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος για ένα προσωπικό μου θέμα. Είναι γνωστό ότι ο άντρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό το οποίο κάνετε είναι ένα έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ. Και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Cash or Trash που μου δίνεται και εμένα προσωπικά η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο χωρίς να φοβόμαστε αυτήν τη λέξη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την πρόληψη».  

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ενόχληση στο μνημόσυνο του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, στα Ματογιάννια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της γιορτή μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Μέσα από αυτή την εκπομπή, δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο και να το πουλήσουμε, αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και τη ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα και προχωράμε», συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του Cash or Trash στο Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top