Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Ήταν μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Πάντα τον συμβουλευόμουν»

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Κοντούλης, νικημένος από τον καρκίνο.

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της γιορτή μετά τον θάνατο του συζύγου της

 

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τη δεδομένη χρονική στιγμή τη βοήθησε το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Cash or Trash.

Δέσποινα Μοιραράκη: «40 μέρες χωρίς εσένα αντρούλη μου»

«Είμαι εδώ για τα νέα επεισόδια, είναι τιμή μου που με έχει επιλέξει το STAR. Το ότι ξεκινάμε τον δεύτερο κύκλο του Cash or Trash είναι υπέροχο. Νιώθω υπέροχα και έχω μια δίψα και ενδιαφέρον περισσότερο γιατί έχω μάθει από τα προηγούμενα επεισόδια για να πάμε καλύτερα. Ξεκινάμε πάντα έναν δεύτερο κύκλο  με κάτι νέο. Οι αγοραστές μας δε είναι μόνο αυτοί που έχουν αγαπήσει το κοινό μας αλλά έχουν προστεθεί άλλοι 2-3. Θα μας απολαύσετε και στα εορταστικά. Το κάνω γιατί το αγαπώ και έχει γίνει δικό μου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στη κάμερα του Breakfast@star.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της αποκάλυψε πως καθοριστικό ρόλο για να αναλάβει την παρουσίαση του Cash or Trash ήταν η παρότρυνση του άνδρα της.
«Ήταν παρότρυνση μεγάλη του Γιάννη μου γιατί αποφασίζαμε από κοινού τα πράγματα και δε θα το ξεκινούσα εάν δε με παρότρυνε. Ήταν μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Πάντα τον συμβουλευόμουν».

Δείτε οολόκληρη την εκπομπή  Breakfast@star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top