Φαίη Σκορδά: Το εξώδικο, ο αγιασμός και η πρώτη φωτογραφία από το πλατό

Ποιος έστειλε εξώδικο στη Φαίη Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα της;

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά με «Το Πρωινό Μας» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς με την μία πρόβα να διαδέχεται την άλλη.

Φαίη Σκορδά: Αυτή θα είναι η ομάδα της στη νέα της εκπομπή

Το μεσημέρι της Κυριακής, η επιτυχημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την χθεσινή πρόβα και τη στιγμή του αγιασμού. Μέσα από το πλάνο, παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το πώς θα είναι νέο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό Μας», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι πρόκειται για ένα πλατό τεραστίων διαστάσεων.

Φαίη Σκορδά: Το εξώδικο, ο αγιασμός και η πρώτη φωτογραφία από το πλατό

Παράλληλα, πριν καν πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή «έφαγαν»... εξώδικο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο «Χαμογέλα και Πάλι», ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ και στο «Πρωινό μας», καθώς δεν επιθυμεί να γίνει καμία αναφορά στο όνομα του, αλλά και στις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία, φέτος θα πλαισιώνει τη Φαίη Σκορδά στο νέο της εγχείρημα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top