Νίκος Μπέρκας: «Με τον Μπόμπαινα η σχέση μας χάλασε όταν… »

Όσα είπε ο παίκτης του MasterChef 2022 στην εκπομοπή Breakfast@Star

Ο Νίκος Μπέρκας, η τελευταία αποχώρηση του MasterChef, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Μ. ή Γιάννος; Δείτε ποιος αποχώρησε από το MasterChef

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

masterchef 2022 νικος μπερκας

Πάνος ή Γιάννος; Ποιος έφτιαξε το τέλειο σουφλέ;

Ο μάγειρας στάθηκε αρκετά στο κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι και τη δική του ανάμιξη στις διενέξεις των συμπαικτών του:

«Έφερνα μία ισορροπία μέσα στο σπίτι, μέχρι ένα σημείο, και προσπαθούσα να κρατήσω τα παιδιά σε μία κατάσταση. Όταν έβλεπα μια ένταση, προσπαθούσα να μεσολαβώ. Όσο περισσότερο καθόμουνα θα επικρατούσε αυτή η ηρεμία. Φεύγοντας, πιστεύω ότι θα επικρατήσει το καλό κλίμα που υπήρχε την τελευταία εβδομάδα. Ήταν επιλογή μου αυτό το πράγμα άποψη έχω. Εμένα όταν με ρώτησαν τα παιδιά, δεν είπα πολλά πράγματα, είπα λίγα πράγματα… αυτό που τους είπα είναι να προσέχουμε τι λέμε, γιατί έξω έχουμε φίλους, έχουμε δουλειές. Το μόνο που τους είπα ήταν να είναι πολύ προσεκτικοί πάνω στην ένταση» είπε ο Νίκος.

MasterChef: Όποιος Ενοχλείται Μπορεί Να Πιει Και Ξύδι 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΜΠΑΙΝΑΣ

Όσο για την σχέση του με τον Μπόμπαινα, ο σεφ ανέφερε: «Με τον Δημήτρη πολλές φορές μιλούσαμε. Είχαμε πολύ καλή σχέση και από ένα σημείο και μετά αυτό χάλασε, από την ημέρα με το καλαμπόκι»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top