Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς λύγισε και ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του

Τι είπε για τον χωρισμό των γονιών του και τον αδελφό του, Βασίλη Ρουβά

Λύγισε ο Απόστολος Ρουβάς ακούγοντας τον αδελφό του, Βασίλη, και τον πατέρα του, Κώστα, στο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor.

«Σε πήρα να σου πω πόσο περήφανους μας κάνεις με την αγωνιστικότητα και το ήθος σου. Εμείς είμαστε όλοι καλά και σε παρακολουθούμε ανελλιπώς», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ρουβάς.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πως ο Βασίλης ήταν ο προστάτης του στα νεανικά του χρόνια και δεν άφηνε κανέναν να τον πειράξει.

Ο Απόστολος και ο Βασίλης είναι τα αδέλφια του Σάκη Ρουβά. Οι γονείς τους, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σάκη, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος, τον Βασίλη 46 ετών και τον Απόστολο 44 ετών. 

Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στην Κέρκυρα στηρίζοντας το ένα το άλλο. Οι γονείς τους χώρισαν και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά, ο οποίος είναι 30 ετών!

Οικογένεια Ρουβά: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του Σάκη!

«Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου», είπε ο πατέρας του Απόστολου Ρουβά στον ίδιον και εκείνος του απάντησε πόσο τον αγαπάει!

Απόστολος Ρουβάς: Η ηλικία, η απώλεια κιλών και ο άγνωστος αρραβώνας

Ο Γιώργος Λιανός πριν μπουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» στον στίβο «μάχης» τους ρώτησε για τα συναισθήματά τους.

Ο παρουσιαστής ρώτησε και τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος μίλησε συγκινημένος για τον πάτερα του.

«Κάτι που αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει είναι το ότι θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τότε που ήμουν μικρός… τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και ότι θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί», είπε ο Απόστολος Ρουβάς με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top