Shopping Star: Υπερσυγκλό το θέμα της νέας εβδομάδας!

Η μάχη του στυλ συνεχίζεται στο Star!

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 21/2

Αυτή την εβδομάδα το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά και πρωταγωνίστριες γυναίκες όλων των ηλικιών, αναλογιών, επαγγελμάτων και στυλ, γιορτάζει τα 1000 επεισόδια με τον δικό του fashion τρόπο!

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 16:00, πέντε από τις καλύτερες «Shopping Star», που έχουν περάσει από το παιχνίδι, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ, γιορτάζοντας τα 1000 επεισόδια της εκπομπής με το πιο ξεχωριστό θέμα!

«Υπερσυγκλό στο party για τα 1000 επεισόδια του Shopping Star»  

-    Η 32χρονη Όλγα,  ιδιωτική υπάλληλος
-    Η 54χρονη Γωγώ, δημοτική υπάλληλος
-    Η 23χρονη Δήμητρα, φοιτήτρια
-    Η 56χρονη Ντίνα, συνταξιούχος
-    Η 37χρονη Ελένη, επιχειρηματίας

«Shopping Star» της 21ης εβδομάδας της 6ης σεζόν, αναδείχθηκε η 30χρονη Ειρήνη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

«Shopping Star» το παιχνίδι που μπορεί να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Κάθε Παρασκευή στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει τη δική της πρόταση για το look της εβδομαδιαίας fashion αποστολής, προτείνοντας πολύ χρήσιμα και πρακτικά tips, έξυπνες ιδέες, λύσεις και συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν ενδυματολογικά τις εμφανίσεις μας αλλά και τη διάθεσή μας!

«Shοpping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.
Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;
Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;
Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Shopping Star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top