Αφιέρωμα στο «Money Drop» ενόψει... «Greek Idol»

Γιατί βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό Mou» ο Αρναούτογλου;

Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Λιάγκα

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θυμήθηκαν να καλέσουν τηλεφωνικά στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής και κάτι μας λέει πως η επικοινωνία για το αυριανό «Money Drop» μάλλον είχε να κάνει με την πρεμιέρα του «Greek Idol».

 

Τι κι αν ο Λιάγκας παλιότερα μας είχε τάξει μία έκπληξη με τον Γρηγόρη; Τι κι αν οι φήμες λέγανε πως θα τον δούμε στο πλατό, είτε ως καλεσμένο, είτε ως αντικαταστάτη της Φαίης όταν αποχωρήσει για τα γεννητούρια; Στο τηλέφωνο βγήκε ο παρουσιαστής!

 

Αφού είδαμε «ένα απόσπασμα από το συγκλονιστικό επεισόδιο του Money Drop» όπως μας ενημέρωσε ο Λιάγκας, το τρίο άρχισε την κουβέντα επί παντός επιστητού, ακόμα και για την ξανθιά με την οποία είχε βγει ο Γρηγόρης προ ημερών.

 

Τυχαίο το αφιέρωμα και η τηλεφωνική; Δεν νομίζω! Εξάλλου, καμία άλλη Παρασκευή δεν είχαμε δει κάτι ανάλογο στο «Πρωινό Mou»...

 

Βλέπεις, όμως, από αύριο το «Money Drop» θα έχει έναν σοβαρό ανταγωνιστή απέναντί του, αφού ξεκινά το νέο «Greek Idol» και η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει.

 

Για να δούμε... Γρηγόρη ή Ρούλα θα δουν το Σαββατόβαρδο οι τηλεθεατές; Tα νούμερα της AGB το πρωί της Κυριακής θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top