Ελένη Γερασιμίδου - Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόντρα τους καλά κρατεί

Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις των δύο πλευρών

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Νέες δηλώσεις έκαναν στο Πρωινό η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ελένη Γερασιμίδου με αφορμή τη συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή Love It

Γερασιμίδου: Σχολιάζει το τέλος της συνεργασίας της με τον Καπουτζίδη

Ιωάννα Μαλέσκου

«Όλα καλά» δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Πρωινό

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, δήλωσε για το αυστηρό κείμενο της Ελένης Γερασιμίδου: «Δεν παρακολουθώ η αλήθεια είναι. Συζητάμε για ένα θέμα που έχει λήξει. Δεν έχω κάτι να πω. Πολλά φιλιά σε όλους, καλές να είναι οι μέρες σε όλους με υγεία και γαλήνη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ό,τι έχω να πω το λέω μέσα από την εκπομπή μου κι αυτό νομίζω ότι είναι η καθημερινότητά μας. Δε μου αρέσει να δίνω έκταση κυρίως σε θέματα που δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Αγάπη και σεβασμό. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

Μαλέσκου - Δανιάς: Στο θέατρο η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Αμέσως μετά, προβλήθηκαν στην εκπομπή και οι δηλώσεις της καταξιωμένης ηθοποιού. Η Ελένη Γερασιμίδου που στήριξε δημόσια τον Τάσο Χαλκιά μέσα από το κείμενο της στο Διαδίκτυο, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Καλά κάνει η κοπέλα, ο καθένας εκεί που ετάχθη. Το κείμενό μου ήταν συναδελφική αλληλεγγύη. Θα της έλεγα να προσέχει και να σέβεται όσους έφαγαν τη ζωή τους σε μία δουλειά».

Ελένη Γερασιμίδου

Η Ελένη Γερασιμίδου τοποθετήθηκε για τελευταία φορά στην κάμερα

Στη συνέχεια η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι η τελευταία φορά που μιλάει σε τηλεοπτικές κάμερες γενικότερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top