DWTS: Μπέσσυ Αργυράκη - Βασιλική Μιλλούση κάνουν αποκαλύψεις για το 4ο Live

Live την Κυριακή 7/11 στις 21:00 το χορευτικό show του Star

Μπέσσυ Αργυράκη - Βασιλική Μιλλούση
Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Τα λαμπερά ζευγάρια βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς κοντοζυγώνει το 4ο Live του DWST που θα προβληθεί την Κυριακή 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star. 

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» ''τρύπωσε'' στις πρόβες δυο γυναικών που έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους στα χορευτικά παρκέ. Ο λόγος για την Μπέσσυ Αργυράκη και τη Βασιλική Μιλλούση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την προηγούμενή της εμφάνιση, όπου μεταμφιέστηκε σε βαμπίρ. Πολλά υποσχόμενη είναι και η χορογραφία που της ετοίμασε ο παρτενέρ της για αυτήν την εβδόμαδα, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάνω στα μέτρα της».

DWTS: «Τον έφαγες» φώναζαν στην Αργυράκη που μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ

Η ίδια σχολίασε και το γεγονός ότι ήταν ανάμεσα στα υποψήφια ζευγάρια για αποχώρηση «Και αγχώθηκα και δρομολόγησα την περίπτωση του να φύγω στο ότι έχω πολλά να κάνω αν φύγω. Τρελαίνομαι όσο συμμετέχω. Για να είμαστε ειλικρινείς κανείς δε θελει να φυγει. Υπήρχε ένα άγχος και ένας προβληματισμός».

Η Βασιλική Μιλλούση στη συνέχεια αποκάλυψε για τη νέα της χορογραφία πως θα έχει περισσότερο χορό και οχι τόσα πολλά lift. 

DWTS: Καγιά σε Βασιλική Μιλλούση: «Κάθε φορά η καρδιά μου πάει να σπάσει»

«Θα με δείτε να χορεύω με πάθος», δήλωσε στο «Breakfast@star». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top