Η Σκορδά απαντά στον Snik για το υβριστικό βίντεο: «Να κάνω μηνύσεις;»

Ο Snik έβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς τη Σκορδά και τον Λιάγκα

Τα «καρφιά» της έριξε έμμεσα στον Snik η Φαίη Σκορδά για την απίστευτη επίθεση που εκείνος έκανε μέσα από τα social media κατά της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ ξέσπασε μέσω Instagram κατά του «Πρωινού» για ένα ρεπορτάζ που τον αφορούσε λέγοντας πως είναι fake news.

Snik: Απίστευτη επίθεση κατά του Πρωινού – Τους έβρισε μέσω Instagram

Το ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι εκείνος πέρασε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στην Τζια με μία αεροσυνοδό, που ονομάζεται Νάνσυ, γεγονός που ο Snik διέψευσε, λέγοντας πως πρόκειται για παλιό βίντεο.

Να θυμίσουμε, πως ο διάσημος τράπερ έχει πρόσφατα χωρίσει από την επί δύο χρόνια αγαπημένη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εξοργίστηκε βλέποντας όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για τη «νέα του σύντροφο».

Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά τον χωρισμό «έπεσε» και το πρώτο unfollow

«Ρε… εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου… Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε!», είπε στο βίντεό του.

φαιη σκορδά κατά snik τράπερ βρίζει το πρωινό

Τo πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά ανέφερε τα εξής πετώντας «σπόντες» για τον Snik:

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι, γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top