Traction: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γνωρίζει το ηλεκτρικό SUV της Škoda

Συντονιστείτε στις 14:10 στο Star

Για την πληρέστερη, ολοκληρωμένη και εις βάθος αξιολόγηση του ολοκαίνουργιου ŠKODA ENYAQ, το TRACTION χρειάστηκε εξωτερική βοήθεια. Ποια έχει το καλύτερο «μάτι» για να εντοπίζει τις λεπτομέρειες, που κάνουν την κρίσιμη διαφορά; Ποια είναι εκείνη, που κάθε σχόλιό της είναι και μια αξιομνημόνευτη ατάκα, τόσο ευθύβολη και ακριβής ώστε κάθε φορά βρίσκει κατευθείαν το κέντρο του στόχου;

Traction: Κώστας και Μάνος Στεφανής μας σύστησαν την Porsche Taycan

Η αγαπημένη κριτής και creative director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, έρχεται στο νέο επεισόδιο του TRACTION με συγκεκριμένη αποστολή: να γνωριστεί με το πρώτο, εντελώς ηλεκτρικό SUV της Škoda και να καταθέσει την αδέκαστη άποψή της στην κάμερα της εκπομπής. Η Ζενεβιέβ οδήγησε, συσκέφτηκε με τον εαυτό της, σκάρωσε ποιηματάκια με τον Κώστα Στεφανή και εν τέλει εξέδωσε ετυμηγορία για το Škoda Enyaq. Με το δικό της απρόβλεπτο, αλλά αμίμητο και πάντα αξιολάτρευτο, στιλ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ BMW iX3: Το TRACTION παρουσιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της σειράς X, την οποία απαρτίζουν τα SUV και τα πιο «περιπετειώδη» αυτοκίνητα της BMW. Η ηλεκτρική iX3 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την απόλαυση της οδήγησης, με σπορτίφ χαρακτήρα αλλά και μηδενικούς ρύπους. Σε αυτά τα χαρίσματα θα πρέπει να προστεθούν, φυσικά, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η λειτουργικότητα αλλά και η ευρυχωρία ενός SAV. Όπου «SAV» σημαίνει Sports Activity Vehicle, μια κατηγορία στην οποία η BMW μοιάζει να έχει ανακαλύψει το μυστικό συστατικό από τη συνταγή της επιτυχίας.
➢ HYUNDAI i20N: Καθώς αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι μια εταιρεία, που ξέρει να αφουγκράζεται τις επιθυμίες των οδηγών, η Hyundai προσθέτει στη γκάμα της μια καυτή εκδοχή ενός από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της: Το i20 στην έκδοση Ν, είναι ένας μικρός «δαίμονας», καθώς κάτω από το καπό του κρύβονται 204 ολόκληροι ίπποι. Αλλά και ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, σε απευθείας σύνδεση με τον κόσμο των αγώνων ράλι, όπου η Hyundai πρωταγωνιστεί.
➢ HONDA FORZA 350: Ο στόχος του είναι να κυριαρχήσει στην κατηγορία των μεσαίων premium σκούτερ, γι' αυτό και εισέρχεται στην «αρένα», έτοιμο να νικήσει κάθε επίδοξο ανταγωνιστή του. Ο Θανάσης Χούντρας οδηγεί το εξ ολοκλήρου ανανεωμένο Forza της Honda, πλέον με περισσότερα κυβικά, δύναμη αλλά και εντυπωσιακά επιμέρους χαρακτηριστικά. Η ιαπωνική σχολή στη σχεδίαση και την κατασκευή σκούτερ ανεβάζει ταχύτητα και τον πήχη.

Traction: Το parking challenge του Στάνκογλου και ο... πεσμένος κώνος


➢ ΟΜΑΔΑ FLYCAM.GR: Τα drone τελευταίας τεχνολογίας, που κάνουν -σχεδόν κυριολεκτικά- θαύματα, παρουσιάζουν στο κοινό του TRACTION οι πιο εξειδικευμένοι χειριστές στην Ελλάδα. Η ομάδα του Flycam.gr, μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των επαγγελματικών drone, με τις απίθανες δυνατότητες αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις από τους... πιλότους τους.

Traction: Κώστας και Μάνος Στεφανής μας σύστησαν την Porsche Taycan

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions


https://www.star.gr/tv/shows/traction/
#tractiongr
FB: https://www.facebook.com/traction.gr/ Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/ Twitter: https://twitter.com/traction gr

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top