MasterChef – Λία: Ο Διονύσης είναι πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες

Η αντίδραση της κόρης της όταν επέστρεψε στο σπίτι

Το ταξίδι της Λίας στο MasterChef 5 ολοκληρώθηκε αφού ήταν εκείνη που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef 5: Η αποχώρηση της Λίας και τα στιχάκια για τους κριτές

Η παίκτρια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο αντιγραφής του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια και έτσι παρουσίασε στους κριτές ένα άδειο δίσκο.

MasterChef 5: Η Λία πέταξε τις παρασκευές της στα σκουπίδια

MasterChef: Η αντίδραση των κριτών όταν αντίκρυσαν κενούς δίσκους

 

Η αντίδραση της κόρης της όταν την είδε στο σπίτι

Μετά την αποχώρηση η Λία ετοίμασε τις βαλίτσες της και επέστρεψε στην οικογένειά της στον Βόλο. Όπως ήταν φυσικό ανυπομονούσε να κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Πώς αντέδρασε όμως εκείνη όταν την είδε; «Είμαι πολύ καλά. Γύρισα και είδα επιτέλους το παιδάκι μου. Αν δεν είχα το παιδί θα ζούσα εντελώς διαφορετικά στο MasterChef 5. Δεν είχα φανταστεί ότι θα έμενα τόσο πολύ στον διαγωνισμό. Της έκανα έκπληξη. Πήγα το πρωί και την ξύπνησα. Άνοιξε τα μάτια της και είδε την αδερφή μου, εμένα δε με είδε. Μετά το κατάλαβε και ήρθε και με πήρε αγκαλιά. Έκλαιγα και έλεγα πώς την άφησα. Δε με έβλεπε στην τηλεόραση, βαριόταν. Έλεγε στον μπαμπά της, όταν θα δείξει την κάλτσα πες μου, γιατί είχα το καλτσάκι της για γούρι. Μου είπε πως δεν άντεχε να με έβλεπε», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Τι είπε για τη σχέση της με τον Διονύση

Η Λία στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Διονύση. «Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, αλλά στη συνέχεια άρχισα  να απαντάω  και αυτό δεν του άρεσε πολύ. Άρχισε να αλλάζει απέναντί μου 100% όπως και άλλοι στο σπίτι γιατί είχαν συνηθίσει τη Λία να μην απαντά. Κουράστηκα και άρχισα να απαντάω  στα λεγόμενά του. Ο Διονύσης δεν είναι ίδιος όταν ανοίγουν οι κάμερες. Είναι πολύ προσεκτικός. Δεν έχει αντιδράσει καλά στον εγκλεισμό. Μπορεί έξω να είναι διαφορετικός. Έχει νεύρα και μπορεί να έχει συνηθίσει να τα ανέχεται ο κόσμος».

Η Μαρίνα και η αλλαγή μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Μαρίνα άλλαξε μετά την επιστροφή της στο σπίτι. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Λίας. Αρχικά, οι δυο παίκτριες δεν ήταν κοντά, αλλά αυτό άλλαξε με την επιστροφή της Μαρίνας.
Τότε η Μαρίνα προσπάθησε να την πλησιάσει και γι’ αυτό σε μία από τις δοκιμασίες προσπάθησε να τη βοηθήσει από τον εξώστη. «Η Μαρίνα έμενε στο δικό μου δωμάτιο, αλλά εγώ κοιμόμουν κάτω. Οκ μιλούσαμε λίγο. Έχει πολύ ωραίο χιούμορ, αλλά ως εκεί. Δε θα τσακωθώ, αλλά δεν έχει τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Πήρε τη δεύτερη και δεν την αξιοποίησε. Με τη Μαρίνα δεν θα έκανα παρέα έξω. Δε θα έδινα άλλη ευκαιρία στη Μαρίνα. Δε θα έκανα παρέα μαζί της. Με αυτόν που θα κάνω παρέα είναι ο Παύλος», ανέφερε η Λία.

Τι είπε για τον τελικό

Η Λία έκανε τις προβλέψεις της και για τον τελικό. Είπε πως θα ήθελε να  δει στον τελικό τη Μαργαρίτα επειδή είναι καλό παιδί αλλά και μαγείρισσα. Για τον Τζιοβάνι είπε πως έχει απίστευτες μαγειρικές γνώσεις και είναι κύριος και σωστός οικογενειάρχης. Στην τελική πεντάδα θα ήθελε να δει τον Παύλο, διότι όπως είπε όλοι πρέπει να έχουμε έναν Παύλο στη ζωή μας.

 

Η τραγουδίστρια Λία

Εμείς γνωρίσαμε τη Λία μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5, αλλά εκείνη απο τα 16 της έως τα 25 της, δηλαδή, λίγο πριν μείνει έγκυος τραγουδούσε σε διάφορα μαγαζιά για να βγάλει τα προς το ζην.

Λία: «Πέρασα δύσκολα στη ζωή μου αλλά δεν είμαι η μόνη»

Μάλιστα, κάποια στιγμιότυπα προβλήθηκαν και μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και όπως μπορείτε να δείτε ήταν εντελώς διαφορετική.

Η Λία αρκετά χρόνια πριν απο το MasterChef 5 ήταν τραγουδίστρια

Η Λία αρκετά χρόνια πριν απο το MasterChef 5 ήταν τραγουδίστρια

Η Λία του MasterChef 5 ήταν τραγουδίστρια

Η Λία του MasterChef 5 ήταν τραγουδίστρια

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top