Σκορδά σε συνεργάτες για Σαλαγκούδη: Περάσατε καλά; Να την ξαναφέρουμε

Όσα είπε η παρουσιάστρια μετά την κόντρα της on air με τη δημοσιογράφο

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Φαίη Σκορδά μετά την κόντρα με την Σαλαγκούδη

Μια στιχομυθία… έντονη – θα λέγαμε- παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στο «Πρωινό» το μεσημέρι της Δευτέρας 5/4

Μόλις η εκπομπή τελείωσε και η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το πλατό, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο, όπου τη βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι γελάνε… μαζί της!

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της διάβαζαν τα σχόλια του Twitter για την τηλεοπτική «διαμάχη» της με την Ανθή Σαλαγκούδη και είχαν «λιώσει» στα γέλια.

«Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο Τwitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;», ακούγεται να λέει η Φαίη Σκορδά στο βίντεο.

Τι συνέβη στο «Πρωινό» ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και τη Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Η δημοσιογράφος, που είχε πάρει μέρος στο Survivor, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν πως οι γονείς της τη βοήθησαν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μέσω των ψήφων που της εξασφάλιζαν. Η συζήτηση έφτασε μάλιστα και στη μητέρα της Ανθής και κάπως έτσι ξεκίνησε η έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες.
Δείτε τον διάλογό τους on air: 

Α.Σ: Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πώς συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;

Φ.Σ: Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο.

Α.Σ: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Φ.Σ: Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;

Α.Σ: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Φ.Σ: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Α.Σ: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Φ.Σ: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Α.Σ: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top