MasterChef 5 - Νίκος: Ποια συμπαίκτριά του έσωσε με τη χρυσή κάρτα ασυλίας;

Η κόντρα Στέφανου και Ιωάννη καλά κρατεί

Ιωάννης, Στέφανος, Κωνσταντίνα, Κωστής και Βίλλη είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και περίμεναν να ακούσουν τις οδηγίες των τριών κριτών.

MasterChef 5: Αυτός είναι ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο!

Οι 5 παίκτες με τη μαύρη ποδιά

Λίγο πριν μπουν πίσω από τους πάγκους και διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 5, o Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Νίκο αν θα κάνει χρήση της χρυσής κάρτας ασυλίας.

Προς έκπληξη τόσο των κριτών όσο και κάποιων παικτών ο επίδοξος σεφ απάντησε θετικά και ζήτησε από τους κριτές να κατέβει από τον εξώστη για λίγα λεπτά.

Ο Νίκος κατέβηκε και αφού έβγαλε την πολυπόθητη κάρτα από την… κάλτσα την έδωσε στη Βίλλη θέλοντας να τη σώσει από αυτή τη δοκιμασία.
Εκείνη τη δέχτηκε και λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε στον εξώστη βγάζοντας τη μαύρη ποδιά.

Βίλλη

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τη Μαρία να πάρει τη θέση της Βίλλης και να πάρει μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, μιας και το πιάτο της στο τεστ δημιουργικότητας είχε κάποιες αστοχίες.

Αυτή η εξέλιξη στεναχώρησε κάποιους από τους συμπαίκτες της, όπως τη Μαρίνα, αλλά και τη Βίλλη η οποία δήλωσε on camera ότι θα τη βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να μην αποχωρήσει.

Πάνος

Από την άλλη πλευρά, η κόντρα ανάμεσα σε Ιωάννη και Στέφανο καλά κρατεί.

Στέφανος

Ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι δε ζήτησε ποτε από τον Νίκο να του δώσει την κάρτα, αλλά ο Πάνος τον διαψεύδει: «Πλησίασε τον Νίκο για να του δώσει την κάρτα, γι’ αυτό δεν τον παραδέχομαι καθόλου. Τον θεωρούσα καλό μάγειρα αλλά έχει χ@@τ@ί επάνω του».

Μαρίνα

Τα λεγόμενα του Πάνου επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η Μαρίνα: «Ο Στέφανος δεν έχει ανάγκη την κάρτα, αλλά έχει αγχωθεί επειδή βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ιωάννη».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top