Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Γερμανού

Ήταν συνειδητή η απόφασή της;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μη βρίσκεται φέτος στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο.

Ναταλία Γερμανού: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της παρεάκι!

Η αθλητικογράφος, λοιπόν, τοποθετήθηκε επί του θέματος στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε σε ποιο σημείο έκανε αισθητική επέμβαση

«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μη συνεχίσω στο «Καλύτερα δε γίνεται», γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά», είπε για την απόφασή της να μείνει εκτός και συμπλήρωσε: 

 «Ήταν δική μου επιλογή. Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δε με κάλυπταν, οπότε είπα «γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δε θέλω. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα. Στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω».

Ενώ όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, αν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε:

«Την πρώτη χρονιά δουλέψαμε μαζί με τον Κωνσταντίνο, δεν έχουμε τέτοια θέματα. Μόλις μπαίνουμε στο σπίτι, η δουλειά μένει εκτός. Είναι όλα καλά δόξα τω θεώ. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ότι και να κάνω με υποστηρίζει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top