Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ετοιμάζει την επιστροφή του στη μυθοπλασία!

«Είμαι σε φάση συζητήσεων…»

Μια από τις μεγαλύτερες fans του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν είναι άλλη από τη Δανάη Μπάρκα, που το πρωί της Τρίτης είχε τη χαρά να μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του στον «αέρα»

Παπακαλιάτης –Πυρπασόπουλος: Γιατί δεν έχουν πια επαφές;

Μιλώντας για τις τόσες επιτυχίες που έχει υπογράψει τόσο ως σεναριογράφος όσο κι ως ηθοποιός, ο Χριστόφορος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη νέα του τηλεοπτική δουλειά.  

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Σμαράγδα Καρύδη

Ο Χριστόφορος με τους φίλους του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Σμαράγδα Καρύδη /Φωτογραφία Instagram

Όπως συγκεκριμένα, είπε: «Έχω γράψει ένα τηλεοπτικό σενάριο και είμαστε στη φάση των συζητήσεων για το πού, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Είμαι στην κατάσταση γραψίματος», προκαλώντας τα θετικά σχόλια της παρουσιάστριας και των συνεργατών της.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Για shopping therapy στα βόρεια προάστια!

Όσον αφορά στο «Κλείσε τα μάτια» που παίζει ξανά στο Mega, ανέφερε ότι το είδε αποσπασματικά αλλά συνήθως δεν του αρέσει να βλέπει όσα έχει κάνει στο παρελθόν, αφού: «Βλέπω συνεχώς τα λάθη που έχω κάνει».

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σου ξυπνάει ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα, όταν θυμάσαι την μέρα που έκανες εκείνο το γύρισμα, τη μέρα που ήσουν με εκείνο τον ηθοποιό. Θυμάσαι κομμάτια της προσωπικής σου ζωή μέσα από τη δουλειά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top