Ναταλία Γερμανού: Όσα είπε για το εξώδικο του Σεφερλή στην εκπομπή της

Μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Μάνου Καμπίτη στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Εξώδικο στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής την περασμένη εβδομάδα.

Εξώδικο Σεφερλή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Αφορμή στάθηκαν τα  όσα ακούστηκαν για εκείνον από τον σκηνοθέτη, Μάνο Καμπίτη στον «αέρα», με αφορμή τη δικαστική τους κόντρα για την ταινία «Χαλβάη 5-0».

Μάνος Καμπίτης Μάρκος Σεφερλής

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Χαλβάη 5-0», ο Μάνος Καμπίτης κι ο Μάρκος Σεφερλής ήταν... κολλητοί! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε το περασμένο σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα δε γίνεται» η παρουσιάστρια. 

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με στενό συνεργάτη του

Μιλώντας για το εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή τόσο στο «Ευτυχείτε» του OPEN, όσο και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό, όλα καλά. Έπρεπε να ακουστούν και οι δύο πλευρές. Αλλά δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Γιατί όταν ένα θέμα είναι νομικό, καλύτερο να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να μιλάει καλύτερα και όχι να μιλάμε εμείς. Δε νομίζω πως θα πάρει και πολύ μεγάλες διαστάσεις. Εμείς απλά έπρεπε να διαβάσουμε και την πλευρά του δικηγόρου του Μάρκου. Το πράξαμε και νομίζω πως τελειώνει εκεί. Δε μίλησα με τον Μάρκο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top