Κατερίνα Καραβάτου: «Όλοι μαζί αγωνιούμε, όλοι μαζί είμαστε σε αυτό»

Τι είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το lockdown

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού ότι η χώρα θα κάνει lock down ξανά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν σε αυτό στην έναρξη της εκπομπής τους, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η παρουσιάστρια στέλνοντας το δικό της μήνυμα είπε:

«Όλοι μαζί αγωνιούμε, όλοι μαζί είμαστε σε αυτό, όλοι μαζί περιμένουμε να ακούσουμε πώς θα είναι η ζωή μας τις επόμενες 3-4 εβδομάδες… Εμείς, να ξέρετε, ότι καθώς είμαστε άνθρωποι αυτής της κοινωνίας, τα περνάμε όλα αυτά μαζί και εμείς εδώ και μαζί με εσάς, αυτό θα κάνουμε, όπως κάναμε και την πρώτη φορά στο lockdown.
Βρήκαμε τρόπους να σας κάνουμε να περάσετε καλά, βρήκαμε τρόπους διαφορετικούς για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλον, να δώσουμε δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλον.
Θέλουμε όλοι μας να είμαστε αισιόδοξοι, να αντιμετωπίσουμε με όσο χιούμορ υπάρχει και θα βρούμε κι άλλο όλες αυτές τις καινούργιες καταστάσεις που θα ζήσουμε με σκοπό βεβαίως να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό που συμβαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας όσο πιο σύντομα γίνεται και όσο πιο ασφαλέστερα γίνεται με τις λιγότερες απώλειες. Νομίζω ότι αυτός είναι κοινός στόχος για όλους τους Έλληνες αυτή τη στιγμή και μακάρι να πάνε όλα καλά».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top