Πώς σχολίασαν την διαφορά ύψους Κοκκίνου- Μπόγρη στις πρωινές εκπομπές

Καυστικά τα σχόλια των παρουσιαστών

Πώς σχολίασαν την διαφορά ύψους Κοκκίνου- Μπόγρη στις πρωινές εκπομπές

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης η… διαφορά ύψους της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου ��πόγρη.


Ξεφυλλίζοντας σήμερα τα περιοδικά, τόσο η Μενεγάκη όσο και οι Σκορδά – Λιάγκας στάθηκαν για πολύ ώρα στο θέμα του ζευγαριού που έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση.


«Πάμε σε ένα ωραίο ζευγάρι με διαφορά ύψους», είπε η Σάσα Σταμάτη και άρχισαν τα σχόλια μπροστά και πίσω από τις κάμερες με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η Φαίη να παρέμβει ζητώντας από όλους να σταματήσουν να σχολιάζουν το ζήτημα!


«Σταματήστε ρε παιδιά επιτέλους. Δεν είναι κοντή η Έλλη, ο Μπόγρης είναι ψηλός», είπε η Φαίη και από την ταραχή της νομίζαμε ότι θα της σπάσουν τα νερά!


Ο Λιάγκας βέβαια δεν πτοήθηκε και με το γνωστό καυστικό του χιούμορ ζήτησε να δείξουν ολόκληρη την εικόνα χαρακτηρίζοντας την… αστεία.


«Αστεία θα ήταν αν ήταν η κοπέλα στο ύψος του Μπόγρη. Αυτό θα ήταν πιο αστείο», είπε η Φαίη και πριν προλάβει να τελειώσει την φράση της πετάγεται πάλι ο Λιάγκας «Έλλη Κοντίνου έπρεπε να την λένε, όχι Κοκκίνου» και καρ – καρ- καρ τα γέλια στο πλατό.


Το θέμα άρεσε πολύ στον Γ. Λιάγκα όπως φαίνεται και την ώρα που σχολίαζαν ένα ζευγάρι γυναικών που χόρευε στο «Dancing» του Ισραήλ είπε πέφτοντας κάτω από τα γέλια «Σαν την Κοκκίνου με τον Μπόγρη είναι υψομετρικά»!


Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πιο διακριτική και αρκέστηκε να πει ότι δεν μπορεί με τίποτα να συνηθίσει την διαφορά ύψους, ενώ είχε την απορία… πώς βολεύονται τα ψηλά παιδιά στο κρεβάτι!


Πάντως, εκτός από την διαφορά ύψους εντύπωση προκάλεσε το… μαύρισμα του Γ. Λιάγκα! Ο παρουσιαστής ήταν σήμερα αρκετά σκουρόχρωμος και δεν καταλάβαμε αν είχε πάει κάπου το τετραήμερο της απεργίας ή αν πρόκειται για πολύ σκούρα πούδρα που κατά λάθος του έβαλαν στο μακιγιάζ!

Δείτε τις φωτογραφίες με την διαφορά ύψους της Έλλης και του Μπόγρη και τα σχόλια των πρωινών εκπομπών ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top