Γιατί πάχυνε η Ευγενία Μανωλίδου;

Εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα

Γιατί πάχυνε  η Ευγενία Μανωλίδου;

«Από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μου , αποκλείεται να πάρω καμια γλύκα» φαίνεται ότι σκέφτηκε η Ευγενία Μανωλίδου και έτσι έπεσε με τα μούτρα στα γλυκά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν είπε να πνίξει τον πόνο της τρώγοντας τσουρέκια όχι ό,τι και ό,τι αλλά με γέμιση κάστανο. Δεν το λέμε εμείς! Η ίδια το έγραψε στο twitter της με μορφή quiz: «Ποια παρουσιάστρια θα κάνει έξαλλη τη στυλίστρια της επειδή από τα πολλά τσουρέκια που έφαγε το σ/κ δε θα χωράει στα ρούχα της σήμερα;» ήταν το μήνυμα της. Πιο πιο κάτω κάρφωσε πως είναι αυτή!: «Αυτό το τσουρέκι με γέμιση κάστανο, το έβλεπα ακόμα και στον ύπνο μου», έγραψε.

Καλά που μας το ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια γιατί μία απορία για τα φαρδιά ρούχα που φόραγε τη Δευτέρα την είχαμε..Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ούτε τα τσουρέκια ούτε τα τρίγωνα πανοράματος ούτε και τα κιλά αλλά το ότι η στυλίστρια της μάλλον πέρα από τη φαρδιά μπλούζα που της έδωσε τη Δευτέρα δεν είχε άλλα φαρδιά ρούχα. Γι’αυτό η Ευγενία φόρ��σε τα ίδια και σήμερα.

Στην αρχή νομίζαμε πως βλέπαμε σε επανάληψη τη χθεσινή εκπομπή καθώς η παρουσιάστρια ούτε τα σκουλαρίκια που φορούσε την προηγούμενη μέρα δε μπήκε στην διαδικασία να αλλάξει.

Μήπως τελικά τα ίδια ρούχα δεν τα φορούσε λόγω περιττών κιλών αλλά λόγω άσχημης ψυχολογικής κατάστασης; Ε δεν είναι και λίγο με δυσκολία να αγγίζεις το 8%.

Δείτε τα μηνύματα της Ευγενίας στο twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top