GNTM 3 - Αιμιλιάνο: «Ο Πέτσας έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του»

Οι «Κου Κου» τρύπωσαν στα backstage του διαγωνισμού

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 (05/10) οι 19 διαγωνιζόμενοι ρίχτηκαν στη «μάχη» προκειμένου να καταφέρουν να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό ομορφιάς.

GNTM 3: Σε ποιους παίκτες έδωσε το disadvantage ο Emiliano;

Ο Αομιλιάνο Μάρκου στην προηγούμενη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία και έτσι είχε την ευκαιρία να δώσει disadvantage σε τρεις συμπαίκτες της επιλογής του. Αυτοί ήταν οι: Δημοσθένης, Ρασέλ και Παναγιώτης.

Η Τζώρτζια Γεωργίου τον συνάντησε στα backstage και τον ρώτησε γιατί επέλεξε τους συγκεκριμένους παίκτες. «Κύριος στόχος μου είναι να αποχωρήσουν παιδιά που δεν έχουν θέση στο παιχνίδι. Μάλλον δε μου «βγήκε» αυτή τη φορά, αλλά θα το προσπαθήσω και την επόμενη», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Ο Πέτσας έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ήθελα πάρα πολύ να ζορίζεται λίγο παραπάνω», είπε ο Αιμιλιάνο για την απόφασή του να δώσει ένα disadvantage στον Παναγιώτη.

 Την ενόχλησή του γι’ αυτή την επιλογή εξέφρασε on camera ο Παναγιώτης Πέτσας. «Η σημερινή μου φωτογραφία είναι μία απάντηση, όχι μόνο στον Αιμιλιάνο, αλλά σε όλους».

Τη δική της άποψη για όσα συνέβησαν αλλά και το disadvantage του Αιμιλιάνο είπε και η Ρασέλ: «Το disadvantage αποδείχτηκε vantage και πραγματικά ήταν μία μάχη γιατί ένιωθα ότι εκείνη την ώρα τον καρφώνω. Με ενοχλεί που δεν είπε τους πραγματικούς λόγους. Πες ότι στο δίνω επειδή δε σε γουστάρω. Ξεκάθαρα δε με συμπαθεί, γιατί αν γίνει κάτι θα του το πω και αυτό δεν του αρέσει».

GNTM 3: Η 2η αποχώρηση του διαγωνισμού είναι γεγονός!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι και τη διαφωνία που είχε με τη Βίκυ Καγιά. «Ο Τσεντολίνι σήμερα έπρεπε να πάει στο σπίτι του. Όταν σου μιλάνε επαγγελματίες, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, κλείνεις το στόμα σου και τους ακούς».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top