GNTM: Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις μεταμορφώσεις των μοντέλων

Οι ειδικοί της Μόδας και της Ομορφιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

GNTM και ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Τι θέλεις για να γίνεις το επόμενο Next Top Model της Ελλάδας; Μα… το πακέτο φυσικά! 

Δεν αρκούν μόνο η ομορφιά, το ανεπιτήδευτο στιλ και οι εντυπωσιακές αναλογίες. Απαραίτητοι είναι οι ειδικοί της Μόδας και Ομορφιάς, της Αισθητικής, του Επαγγελματικού Μακιγιάζ και της Κομμωτικής, που θα αναδείξουν τα κάλλη σου και θα τα μετατρέψουν σε assets. Γιατί πολύ απλά, αυτό ξέρουν να κάνουν πολύ καλά.

Το GNTM συνεργάζεται φέτος με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές του είναι αυτοί που ανέλαβαν να μεταμορφώσουν τους διαγωνιζόμενους σύμφωνα με τα δύσκολα και απαιτητικά concepts που θα δούμε φέτος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς, το πιο δημοφιλές show της ελληνικής τηλεόρασης στην prime time ζώνη.

Σε ένα show υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ακολουθούν το όνειρό τους και εφαρμόζουν όλα όσα διδάσκονται σε 100% πραγματικές συνθήκες εργασίας, αποκτώντας τεράστια εμπειρία πάνω στο αντικείμενο εργασίας τους.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αντιμετωπίζουν φέτος και μία ακόμη πρόκληση, καθώς θα πρέπει να προσαρμόσουν αναλόγως το μακιγιάζ τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια που λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Άλλωστε στα beauty shots -και όχι μόνο- παίζονται πολλά, αφού οι κριτές του show δίνουν μεγάλη προσοχή στα μαλλιά, στο μακιγιάζ αλλά και σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν μία φωτογραφία και βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να περάσουν στην επόμενη φάση. 

Το ήξερες ότι...

  • Αν επιλέξεις να σπουδάσεις στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ελλάδας, βγαίνεις έτοιμος/η στην αγορά, συνεργάζεσαι με καταξιωμένους επαγγελματίες και εμπλουτίζεις το βιογραφικό σου με πολύτιμα skills που σε βοηθούν να βρεις ευκολότερα δουλειά.
  • Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης ενώ είναι το πρώτο ΙΕΚ στη χώρα που έγινε μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης.
  • Με παρουσία σε 6 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα και Ρόδο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 100 δυναμικές ειδικότητες - με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας - που οδηγούν σε κρατικό Δίπλωμα, αναγνωρισμένο διεθνώς.
  • Αν ανήκεις σε εκείνους/ες που αγαπούν τις δημιουργικές ειδικότητες στονΤομέα Μόδας και Ομορφιάς, την Αισθητική, το Επαγγελματικό Μακιγιάζ, την Κομμωτική και το Σχέδιο Μόδας, αποκτάς τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να ακολουθήσεις μία καριέρα στον χώρο του θεάματος, όπως για παράδειγμα σε τηλεοπτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, fashion shows και editorial μόδας. 

Γιατί να επιλέξεις τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ:

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνεργάζεται αποκλειστικά με κορυφαίους επαγγελματίες, όπως ο fashion photographer και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός, ο make-up artist Παντελής Τουτουτζής και ο fashion designer Βρεττός Βρεττάκος.

Τα προγράμματα σπουδών πραγματοποιούνται σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια επαγγελματικού μακιγιάζ & κομμωτικής, σχεδιαστήρια και studios φωτογράφισης. Σημειώνεται πως το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει αποσπάσει GOLD βραβείο στα Education Leaders Awards στην κατηγορία «Εγκαταστάσεις-Υποδομές».

Σπουδαστές του Τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχουν σε διατμηματικά projects μεγάλης κλίμακας (Μόδα, Κομμωτική) με σημαντικότερο το ετήσιο Fashion Show, παραγωγή επαγγελματικών προδιαγραφών με δεκάδες συντελεστές και πλήθος special guest.

Μάλιστα ομάδες σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιμελούνται το μακιγιάζ των πρωταγωνιστών στις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς (Mamma Mia, Φάντασμα της Όπερας, Σικάγο) αλλά και σε video clips, όπως το YAYO της Ελένης Φουρέιρα.

Να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί 1 από τις 10 σχολές παγκοσμίως που συμμετέχει σε ένα πρωτοποριακό project. Στο πλαίσιο του ετήσιου fashion show, σπουδαστές Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρουσίασαν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους δημιουργίες κεντημένες με κρύσταλλα Swarovski. O μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ταξίδεψε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αυστρία για μια μοναδική εμπειρία μέσα στα «άδυτα» της βιομηχανίας της μόδας, στο Swarovski Manufaktur, το κρυστάλλινο ατελιέ του 21ου αιώνα!

Το σκέφτεσαι ακόμα; 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top