Μουτίδου: «Μη κοιτάτε που πολλοί ηθοποιοί έχουν ύφος. Άνεργοι είναι»

«Αυτό το τεμπελίκι το έμμεσο μπορεί να με στείλει»

Με αφορμή ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή «The Booth», η Σοφία Μουτίδου απασφάλισε και τα είπε «έξω από τα δόντια» όσον αφορά στα θέματα της ανεργίας και της... τεμπελιάς.

Τα… «πήρε» η Μουτίδου με troll τηλεφώνημα στο The Booth

«H τεμπελιά έχει πάρα πολλά προσωπεία. Η ραθυμία και το βάλτωμα έχουν πολλές μάσκες και ονομασίες. Βλέπε “δεν είμαι σε mood”, “περνάω δύσκολη φάση”, “όταν βρεθώ στα νερά μου”, “τη στιγμή που θα νιώσω έτοιμη”… Έχει τόσα βαπτίσματα το να μην σηκωθείς να πας να βρεις δουλειά.

Είναι τόσο μασκαρεμένη αυτή η υπεκφυγή που πρέπει να την απεκδυθούμε όλοι μας. Και ειδικότερα οι γυναίκες. Όσο αντιφεμινιστικό κι αν ακούγεται. Πρέπει να κουνηθούμε κορίτσια. Πρέπει να δουλεύουμε. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή και όσο θα έχω το Youtube.

Η δουλειά είναι πάνω από όλα. Δουλεύουμε για να είμαστε ανεξάρτητες, να μην στηριζόμαστε σε ένα ενοίκιο, να μην στηριζόμαστε σε μια σχέση που απλώς αυτός μας δίνει χρήματα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχασε 14 κιλά και υπάρχει λόγος!

Εγώ πάω και πίνω καφέ σε μαγαζιά που παντού λέει ζητείται προσωπικό. Δεν έχω δει ένα μαγαζί που να μην θέλει προσωπικό και εν μέσω καραντίνας. Τι δουλειά θέλετε παιδιά; Να πάτε στο πανεπιστήμιο να διδάξετε; Ή θέλετε να στέλνουν τα λεφτά με φαξ; Έχετε την εντύπωση ότι εμείς που είμαστε εδώ πέρα βαμμένες και ντυμένες δεν δίνουμε πόνο; Ή δεν είμαστε άνεργοι οι ηθοποιοί 7 μήνες τον χρόνο; Μην κοιτάτε που οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν μούρη και βγαίνουν και έχουν ύφος. Άνεργοι είναι.

Αυτοί που έχουν τη δουλειά τους είναι έντιμοι υπάλληλοι που έχουν δώσει τη ζωούλα τους για να χτυπάνε το οκτάωρο. Μην κοιτάς τα κυριλίκια τα δικά μας που φαίνονται. Είναι όλα μούφα. Εμείς τώρα κρεμιόμαστε από το αν θα έχουμε δουλειά τον χειμώνα. Και λόγω κορωνοϊού αλλά και πολύ πριν εμείς… Θέλει δουλειά παιδιά. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Αυτό το τεμπελίκι το έμμεσο μπορεί να με στείλει» είπε φανερά εκνευρισμένη η γνωστή ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top