Life is a beach: Ο Χάρης, ο Αλέξανδρος & ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Το Σάββατο 11.7 στις 14:00 στο Star

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες; 

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Δείτε την περσινή αποστολή της ομάδας του Life is a Beach στο Μεξικό (κάνοντας scroll down θα βρεις όλα τα επεισόδια)

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε! 

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές.  Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Περίληψη επεισοδίου 8 -  Σάββατο 11.7.20 στις 14:00 (τελευταίο επεισόδιο) -LIFE IS A BEACH | MISSION: SPAIN- PORTUGAL| Balencia 

Life is a beach Ο Χάρης ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Η πόλη της Βαλένθια είναι ο τελευταίος σταθμός για την ολοκλήρωση του Mission στην Ιβηρική χερσόνησο. Με άπειρες εικόνες από Ισπανία και Πορτογαλία και ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι για τον γυρισμό να περιμένει, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. 

Life is a beach: Ο Χάρης, ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Μάλαγα

Καθώς η άφιξη στη μεγαλούπολη της Ισπανίας γίνεται βράδυ και συνοδεύεται με κούραση, η πρώτη καλημέρα στη Βαλένθια έρχεται με αρκετή ζέστη και ήχους μιας θορυβώδους πόλης.

Life is a beach Ο Χάρης ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Life is a beach Ο Χάρης ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Life is a beach Ο Χάρης ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Βολτούλες στα σοκάκια της παλιάς πόλης, σε σύγχρονα πάρκα και μεσαιωνικά μνημεία. Μια κλασική περιηγητική, τουριστική βόλτα, που πιάνεις το vibe της πόλης, λίγο πριν αρχίσει ο μεγάλος απολογισμός για την εμπειρία αυτού του ιδιαίτερου Mission, που κράτησε σχεδόν ένα μήνα και μέτρησε περίπου 9.000 χλμ.  

Life is a beach: Πρίγκιπες και ιππότες στο παλάτι της Σίντρα

Η Ισπανία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αν θες ταξιδέψεις σε μια χώρα γεμάτη φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα. Θα δεις πόλεις με ιστορία, που χάνεται στα βάθη των αιώνων και αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα. Από τον ηλιόλουστο νότο μέχρι τις βραχώδεις ακτές του βορρά, η Ισπανία είναι γεμάτη εκπλήξεις. Εκπληκτικές θάλασσες με κρυστάλλινα νερά, υποδειγματικές πόλεις με φιλόξενους και  παθιασμένους ανθρώπους.

Life is a beach Ο Χάρης ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Βαλένθια

Η Πορτογαλία από την άλλη, είναι μια χώρα που αξίζει της προσοχής μας. Με τον ήλιο πρωταγωνιστή, τις περισσότερες μέρες του χρόνου, είναι ένας πραγματικός παράδεισος για αθλητές θαλάσσιων και extreme σπορ. Κρατώντας όμως ψηλά τον πήχη και για τους ρομαντικούς και λάτρεις των νοσταλγικών πόλεων. Αριστοκρατική και μοντέρνα, με κάστρα βγαλμένα από παραμύθι και με ξεκάθαρη ταυτότητα στις ακτές, η Πορτογαλία έχει μια ιδιαίτερα πλούσια και περιπετειώδη ιστορία να αφηγηθεί. 

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19*** 

Μη χάνετε επεισόδιο!

Την εκπομπή θα μπορείτε να δείτε live το Σάββατο στις 14.00 στους τηλεοπτικούς σας δέκτες και μέσω live streaming.

Ενώ τα επεισόδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και on demand μετά την προβολή τους στην τηλεόραση του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής “Life is a beach”
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top