Life is a beach: Ο Χάρης, ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν τη Μάλαγα

Ταξιδέψτε και εσείς μαζί τους μέσω της εκπομπής τους

Tο “Life is a beach” επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό. Ο Χάρης Κιαγιαδάκης, ο Αλέξανδρος Προκοπάκης και ο  Γιάννης Βαρελάς εξερεύνησαν την παραλία “Ακτή του Ήλιου”, η οποία βρίσκεται σε μια περιοχή στη νοτιότατη Ισπανία, στην Ανδαλουσία, που αποτελείται από τις παράκτιες πόλεις και χωριά κατά μήκος της ακτογραμμής της Επαρχίας ,Μάλαγα,  στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Αμέσως μετά η παρέα άρχισε την περιήγηση στη Μάλαγα στο ιστορικό κέντρο μια πόλης με ιστορία 3.000 χρόνων εξερευνώντας το καθηλωτικό αρχιτεκτονικό τοπίο, με τις υπέροχες καθολικές εκκλησίες, δίπλα σε υπέροχα παλάτια, τον εμβληματικό καθεδρικό ναό και το οχυρό Αλκαθάμπα. Αρχαία και κοσμοπολίτικη, με το ιστορικό κέντρο της να αποτελεί ένα «ανοιχτό μουσείο», που διηγείται μια ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων, η Μάλαγα εξακολουθεί να διατηρεί ανέπαφες τις ιστορικές ρίζες της και να εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αστική κουλτούρα της. Μια πόλη, που σου δημιουργεί την επιθυμία να ζήσεις εκεί.

Ο  Χάρης δε θα μπορούσε να μην επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι που είναι η αναζήτηση παραλίας για διανυκτέρευση τελικά οι τρεις φίλοι βρέθηκαν στην περιοχή Κάπο ντε Γκάτα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του  "Life is a beach"  εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top