Κάτια Δανδουλάκη: Εξηγεί γιατί το να «μένουμε σπίτι» είναι ένα «ευχαριστώ»

Η γνωστή ηθοποιός στέλνει το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα

Το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η Κάτια Δανδουλάκη

Η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε στην καμπάνια της ΕΡΤ «Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε», και με ένα της βίντεο προέτρεψε τους συμπολίτες της να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Κάτια Δανδουλάκη: Εξομολογήθηκε το πώς έχασε 500.000 ευρώ!

Τόνισε ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που δίνουν καθημερινή μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Κάτια Δανδουλάκη: Εξηγεί γιατί το να «μένουμε σπίτι» είναι ένα «ευχαριστώ»

«Θα τα καταφέρουμε! Σπίτι μας τώρα με πολλή προσοχή, για να χαρούμε πολλά μετά», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Ήδη στην καμπάνια της ΕΡΤ έχουν συμμετάσχει ο Νίκος Δήμου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Αθανάσιος Τσακρής, ο Χρήστος Λούλης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Θεοδόσης Τάσιος, η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ευθυμίου και ο Γιάννης Μπέζος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top