Ντύνει η Ραμόνα την εγγονή του Τσοχατζόπουλου; Η απάντησή της!

«Πόλεμος» στο «My Style Rocks» για ένα παλτό

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks» όταν οι κριτές ήρθαν σε αντιπαράθεση με την Κιάρα Μαρκέζη, την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατηγορώντας τη ότι τη βοηθάει στιλιστικά η Ραμόνα Βλαντή

Μάλιστα, παρουσίασαν φωτογραφίες, στις οποίες η παίκτρια φοράει ίδια outfits με αυτά της νικήτριας του πρώτου «My Style Rocks».

My Style Rocks: Έξαλλη η κριτική επιτροπή με την εγγονή του Τσοχατζόπουλου

«Εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Εμείς οι τρεις εδώ σου μιλάμε γιατί πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλα τα κορίτσια και οι συμπτώσεις γίνανε πολλές. Να έχεις κατ’ εικόνα και ομοίωση ίδια ρούχα με την πρώτη νικήτρια του "My Style Rocks"; Πώς γίνεται αυτό; Το styling το κάνεις εσύ σε εσένα ή η Ραμόνα; Μόνη σου; Χωρίς τη Ραμόνα;» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.

Το πρωί της Τετάρτης η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στο «Πρωινό» για τα όσα ειπώθηκαν από τους κριτές ξεκαθαρίζοντας πως δε ντύνει την παίκτρια και πως μόνο γνωρίζει τη μητέρα της φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη, λόγω δουλειάς.

Μαρκέζη: Χτύπημα κάτω από τη μέση οι αναφορές στον παππού μου Τσοχατζόπουλο

«Έχουν πάρει ένα κορίτσι 19 χρονών και το βαράνε. Όλες έχουν στιλίστες, το ξέρω εγώ και σας το λέω ξεκάθαρα. Οι ίδιοι το ξέρουν. Έχουν παίκτρια που είναι η ίδια στιλίστρια. Είναι όλα λάθος. Την έβγαλαν νικήτρια της πρώτης εβδομάδας, έχουν συνεργαστεί με την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Αν την έντυνα εγώ, στο χθεσινό επεισόδιο που έγινε χαμός, δεν θα την έντυνα με αυτό το πέπλο με αυτό το καλσόν. Δεν συνεργάζομαι και ούτε θέλω να συνεργαστώ με κάποιο κορίτσι από το "My Style Rocks"» είπε η λαλίστη Ραμόνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top