Elif: Η αστυνομία πιάνει τους Ουμίτ - Αρζού καθώς βρίσκονται στο λιμάνι

Συντονιστείτε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν την Τρίτη 14/01

Ο φίλος δικηγόρος του Γιουσούφ ετοιμάζει έναν φάκελο για εκείνον και ζητάει από τον αστυνομικό να τον παραδώσει στον εισαγγελέα. Οι εφευρέσεις της Ελίφ και του Ταϊλαν είναι οι καλύτερες στην τάξη τους και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν το σχολείο τους στον τελικό διαγωνισμό. Κάποιοι μαθητές από άλλη τάξη όμως εκφοβίζουν τα δύο παιδιά. 

Ο Γιουσούφ αφήνεται ελεύθερος. Ο φίλος του Ορχάν του ζητάει να ηρεμήσει και του υπόσχεται να αποκαταστήσουν το όνομα του στην οικογένεια Εμίρογλου. Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα αλλά τους πιάνει η αστυνομία. Μεταφέρονται στο τμήμα για κατάθεση. 

Η Μελέκ λυπάται όταν βλέπει πως ο Γιουσούφ είναι ελεύθερος αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως συνελήφθη η Αρζού. Ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Ουμίτ τούς βλέπει και προσπαθεί να κρυφτεί. Η Μελέκ λέει στους αστυνομικούς για την απαγωγή και τη φωτιά αλλά της ζητάνε αν έχει αποδείξεις για όσα λέει. Η Αρζού αφήνεται ελεύθερη και συναντάει ξανά τον Ουμίτ. 

Τώρα δε φοβούνται την αστυνομία μετά από πολλές εβδομάδες. Οι φόβοι όμως της οικογένειας Εμίρογλου αυξάνονται επειδή ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι ελεύθεροι…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top