GNTM 2: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη νικήτρια Άννα Μαρία!

Η ζωή της, η σχέση της και το μόντελινγκ

«Ελαφάκι», «Μπρατόπουλο» ή «Bratis girl» είναι τα ψευδώνυμα που έχουν δώσει στην Άννα Μαρία μέσα στο GNTM!

Η μία από τις δυο νικήτριες του φετινού διαγωνισμού είναι μόλις 18 χρόνων και από την πρώτη οντισιόν ξεχώρισε! Τις περισσότερες φορές είχε τις υψηλότερες θέσεις στις βαθμολογίες των κριτών. 

Δείτε το βίντεο από την πρώτη οντισιόν της:

Μέσα στο σπίτι ήταν πάντα ήρεμη ενώ δεν είχε ποτέ κάποια προσωπική κόντρα με τις άλλες κοπέλες. 

GNTM: Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες της «χρυσής» τριάδας του τελικού

Εκτός από το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, η Άννα Μαρία παίζει πιάνο από 7 ετών, ενώ στα χόμπι της είναι η ανάγνωση μυθιστορημάτων και το σινεμά.

Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Motto της: Ένας στόχος τη φορά. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχέση με τον Τάσο.

GNTM 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας και της Άννας Μαρίας!

Από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία περπάτησε μπροστά στους κριτές, εκείνοι είδαν ένα επίδοξο μοντέλο που ταιριάζει στο ύφος του Άγγελου Μπράτη.

Οι αναλογίες, τα λεπτά χαρακτηριστικά της αλλά και το μπλαζέ ύφος της αποτελούν στοιχεία που αγαπά ο σχεδιαστής στα μοντέλα του. Κάπως έτσι δεν άργησε να πάρει τον τίτλο του «Μπρατόπουλου» στο GNTM 2.

Η συμπάθεια του μοντέλου προς τον κριτή αλλά και το αντίστροφο ήταν ολοφάνερη, καθώς σε πολλά σχόλιά της η Άννα Μαρία αναφερόταν στον Άγγελο Μπράτη και έλεγε πόσο τον αγαπά.

Αλλά και ο κριτής είχε αδυναμία στην παίκτρια του GNTM και προσπαθούσε κάθε φορά να την καθοδηγεί με τα σχόλιά του και να της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό.

Η συνολική βαθμολογία που πήρε από τις δοκιμασίες στον μεγάλο τελικό ήταν 112.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top