Σε ποιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα είναι τη Δεύτερα ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Κάντε κλικ και δείτε τι είπε ο ίδιος

Την έναρξη του προγράμματος αλλά και του δελτίου ειδήσεων του Alter την Δευτέρα, ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον "Real Fm".

Μιλώντας για «προσωπική αυτοθυσία» των περισσότερων εργαζομένων –και ειδικότερα των χαμηλόμισθων-, διευκρίνισε ότι «τα χρήματα είναι λίγα αλλά οι εργαζόμενοι στηρίζουν το κανάλι και την ελεύθερη φωνή του».

Όπως είπε, κλείνει ένα εξάμηνο απλήρωτος στα τέλη Μάιου, και μαζί με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους θα εισπράξει το ποσό των 2.400 ευρώ. Ωστόσο δήλωσε «παρών» στις επάλξεις του δελτίου ειδήσεων: «Θα βρεθώ εκεί μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση για την υπαγωγή του καναλιού στο άρθρο 99 που το προστατεύει από τους πιστωτές του».

Αυτό που διευκρίνισε είναι ότι «μετά τις 15,16 του Ιουνίου που ��α υπάρξει δικαστική απόφαση, όποιο ιδιοκτησιακό καθεστώς και αν έρθει, θα υπάρξει ξεχωριστή διαπραγμάτευση για τα χρήματα και τις αμοιβές. Γιατί καλές οι σημαίες και οι ιδέες, αλλά ο καθένας έχει οικογένεια και υποχρεώσεις. Κάθε συνάδελφος πρέπει να κοιτάξει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, το μέλλον και την επαγγελματική του ταυτότητα».

Μέχρι τότε όμως, «πάμε όλοι μαζί να το κρατήσουμε ζωντανό και το συζητάμε»…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top