Αυτός είναι ο χορευτής που υποδύθηκε τον Λάτσιο!

Πιρουέτες και χορός με την Ζέτα στο τρέιλερ του «Dancing»

Αυτός είναι ο χορευτής που υποδύθηκε τον Λάτσιο!

Μπορεί το τρέιλερ του «Dancing With The Stars» με τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει και να κάνει πιρουέτες να έκλεψε τις εντυπώσεις, ωστόσο, πρωταγωνιστής δεν ήταν ο διευθυντής - κριτής αλλά ένας... χορευτής, που ανέλαβε να κάνει τις φιγούρες!

Ο ταλαντούχος χορευτής ονομάζεται Δημήτρης Κεσφερίδης και η κάμερα του «Super Star» τον εντόπισε! «Έπρεπε να ντουμπλάρω τον Γιάννη Λάτσιο για να γίνω γνωστός», δήλωσε ο ίδιος και αποκάλυψε πως το τρέιλερ για το σόου χορού προέκυψε λόγω του... ύψους του, που είνα�� ίδιο με εκείνο του κου. Λάτσιου.

«Πήγαμε από τις 08:15 και ήταν όλοι εκεί... τα γυρίσματα ξεκίνησαν με το δικό μου κομμάτι και μετά εγώ ξαναπήγα στις 20:00 και έφυγα στις 02:00 το βράδυ για να γίνει το τελικό πλάνο στην είσοδο», περιέγραψε ο κ. Κεσφερίδης.

Όσο για την εμπειρία του να χορεύεις ταγκό με την Ζέτα Μακρυπούλια; Ήταν απόλυτα συνεργάσιμη, λέει ο χορευτής και χαρακτήρισε την εμπειρία του μοναδική και πολύ ωραία!

«Νομίζω ότι η δουλειά του κου. Λάτσιου είναι στην διεύθυνση του ΑΝΤ1 και όχι στον χορό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει κριτική», είπε ο κ. Κεσφερίδης για τον άνθρωπο που ντούμπλαρε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο διευθυντής - κριτής του έκανε χιούμορ στα γυρίσματα ρωτώντας τον «εσύ είσαι εγώ;»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top